![]() |
Da, uitasem de ambreiaj + suspensii - era normal...aproape :wink:
|
2 Attachment(s)
Am si eu o dacie de pus...nu e tuning sau cine stie ce kitch dar eram pe jos de ras cand am vazut-o :lol: :lol: :lol:
Putea si omu sa inchirieze un papuc... |
nu cred ca e kiitsch omu nu vrea papuc sau shlap lool :arrow:
|
3 Attachment(s)
:evil:
|
Super super tare acest pick-up.Mai vazusem un E32 pick-up negru dar nu era bricolat in spate.Mi-as face si eu unul dar nu stiu dak o sa mi-l mai omologheze cineva.Oricum mai intai sa fac masina mea si un pick-up e optional.Respekt
P.S. Nu inteleg de ce ai pus poza asta aici? |
Re:
Mda...poate ca m3-ul ala avea treaba cu remorca aia...nu cred ca e kitch...cred ca e poza haioasa.
|
1 Attachment(s)
kitch pe dacie
|
1 Attachment(s)
inca una si ma duc... ce toba haioasa are.. :) ;)
|
concluzia celor 2 filmulete, pt un design smecher:
neaparat cat mai multe eleroane.... praguri cu GTI.. sticker discret cu ceva ce aduce a flacara... da pana la urma sunt amuzante... si proprietarii lor poate chiar s-au chinuit si sunt pe gustul lor.... |
asa... la al doilea film... l-am facut la circa 4 minute dupa ce plecase proprietarul... ghici cine era proprietarul...
a: O cioara borata care asculta .. Copilu` de Aluminiu` la Maxim.. b: un taran c: Hondarul :) :) :) :) :) sper ca stii de gluma |
Ce-mi plac mie la masinile astea de manelisti e ca s-aud manelele alea fara bashi, numai cu inaltele alea de-ti tiuie in ureche...
Vai ce-au putut sa faca pick-up din BMWul ala...ce blasfemie...care e nenorocitu'? :x :evil: L-ash bate cu un eleron in cap pana l-ash stoarce si de ultimul cal putere...Nesimtire curata, chiar ca kitsch... IAr de M3 cu remorca, nu mai zic nimik, ca am zis in alta parte... :cry: |
Truck-ul BMW mi se pare chiar interesant ( apropo citisem pe undeva ca nustiu ce sultan - emir plin de gologani comandase un Ferrari break - are cineva poze cu el ? ) .
|
1 Attachment(s)
Alta blasfemie...Golf 2 pick-up...
|
Re:
Ce e x-ray?nu ai mai vazut tico GTI???:D :D :D...doamne cat de cretini pot fi unii :D cum sa pui gti pe tico??.
|
exista!!! emblema e optinala mey...
tico GTI = Gainatz Tare Insipid |
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning