![]() |
tipul cu golful? :shock:
|
Tipul cu Golful nu este in club... Golful ala este de la mine din DH. Golful ala a fost al lui taicamiu odata. Serios..Dak nu credeti intrebatil si pe TND_TEAM.Tipul ala lucreaza la politia de frontiera, il cheama Nistor Cristi.. :peace: :wave: :2gun:
|
na si ce te lauzi? sa te lauzi cand o sa ai tu masina ta si ai sa o tunezi! ca si eu ma laud ca taimeu a avut un renaul 19 chamade si acuma arata vai vai! numa ca nu este din sv cel care o cumparat-o! asa ca yonutz21 ... mai bine ne laudam cu ce avem noi!
|
baaaaaaaa eu nu mam laudat..eu am spus doar ca nu este din club si am continuat ca sa ma credeti..e bine?
|
baaa.. ati inebunit? am zis de tipul cu golful daca vrea sa intre.. de ovidiu sitam ca e in club. fara certuri inutile! INTELES?! :D
|
Eu am crezut k poate nu stii La Misto ...
Asa e in club toti se mananca unii pe altii :lol: .... e nu chiar.... ar trebui sa fim mai prietenosi unii cu altii . :D |
Stiam.. Ce sa zic de atitudinea unora.. MATURIZATI-VA!! Chiar nu inteleg ce motive aveti sa va certati intre voi.. sunteti egali.. nu inteleg.. care e problema?
|
as
Din cate stiu eu nu au existat certuri intre membrii clubului, cel putin intre cei care vin la intalniri, de restu sincer nu prea ma intereseaza
|
Observ ca pe forum sunt cativa care se tot cearta tot timpul de la niste motive stupide :evil:
|
Pai intre ce care venim la intalniri si ne cunoastem ...nu sunt certuri .... dar intre cei care nu ii cunosti .... si mai ales dak mai sunt si incapatanati atunci incepe cearta :poke: :pistoles: :punch:
|
re
IONUT,CAND A FOST GOLFUL ALA A LUI TAICA-TAU,CA ACTUALUL PROPRIETAR(CRISTI) LA CUMPARAT DE LA UN COLEG DE AL MEU CARE SI EL LA RANDUL LUI LA LUAT DE LA UN TOVARAS DE AL MEU ,DEMULT A AVUT NR SV O3 YZY POATE IL CONFUNZI .
|
as
Ovidiu, nu incerca sa ii demonstrezi ca nu are dreptate ca el tot asta va spune si in continuare.
|
INCETATI! :evil:
|
Cristi i-a vandut Golful lui taicamiu, iar dupa o luna taicamiu i la dat inapoi nush din ce motive. Sau mi se pare ca taicamiu doar la imprumutat.nush exact ce au facut ei, dar Golful a fost al nostru o luna.
|
Gata cu cearta inutila ... nu stiu ce naiba tot aveti .... gata Subiect Inchis .
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
- Copyright 2026 4Tuning