![]() |
moaaaa...ti-a udat/murdarit scaunul dreapta....
cam tragic :D |
nu mah ca statea in spate :lol:
|
reusise prestatia uluitoare ? :D
|
nope 8)
|
Re:
Quote:
|
atat i-ar trebui
dar.....daca ma plateste cu pussy.......... :lol: |
lol...pussy aia cam cat costa? :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
Ce tare! :lol: |
pai mi se pare si normal :lol:
|
femeie ....
la 3 si 35 dimineatza .. Da buzz ... BUZZ!!! BUZZ!!! - asta e al meu evlsant0s_rl: da ? BUZZ!!! - si asta BUZZ!!! - si asta evlsant0s_rl: BUZZ!!! evlsant0s_rl: BUZZ!!! BUZZ!!! - si asta evlsant0s_rl: ma enervezi ... evlsant0s_rl: rau Dari: ok dadeam bauzz..pa! ---- asta-i raspunsul ei ... evlsant0s_rl: bai nu te supara .... dar nu mai rezist evlsant0s_rl: trebuie sa te intreb ! Dari: cum asa? Dari: da zi draga! evlsant0s_rl: TU esti intreaga acolo sus ? la bibilica ? ! n-am mai rezistat , trebuia s-o intreb intre timp am primit si raspuns .. evlsant0s_rl: dai BUZZ ... liniste ... si dupa aia ? Dari: da....scuze vb cu lumea..scuze! evlsant0s_rl: ok evlsant0s_rl: de ce ai dat buzz ? Dari: ok! Dari: asa doar sa zic hy!!! evlsant0s_rl: aha ... se spune Hi ... evlsant0s_rl: nu exista \"hy\" Dari: dute!!! evlsant0s_rl: iar \"dute!!!\" asta al tau .. se scrie \"du-te\" .. Dari: dute!!! evlsant0s_rl: vbesc serios ... evlsant0s_rl: se scrie du-te .. evlsant0s_rl: uite-te in manualele din .. clasele mici .. Dari: chiar!? evlsant0s_rl: jur evlsant0s_rl: so evlsant0s_rl: hai sa te vad scriind corect Dari: nu pot is beata!! Dari: pot sa te sun pe mess? evlsant0s_rl: daca oferi ceva gen ... linie erotica da , daca nu , n-are haz .. Dari: da...suntem 5 fete!!! evlsant0s_rl: fie .. suna femeia frate .... ce sa ceri .. :lol: :lol: postul l-am scris in timp ce discutam .. ce discutie ... :lol: :lol: |
e beata...nu gasesti tipa sa recunoasca asta in fata unuia (chiar daca e pe net toata faza :lol:) chiar era dusa frate :)
|
o fata devine femeie d.p.d.v. medical atunci cand poate sa poarte un copil in pantece.. asta inseamnand ceva d genu.. 14 ani?
medikal vorbind.. in rest tind sa cred ca e femeie cam dupa 20 de ani..desigur exista mii de exceptii.. ca peste tot.. ce`si doreste femeia? depinde de femeie.. :) 1. femeia bibelou : un barbat cu o situatie f buna.. care sa o intretina.. ea sa stea acasa , sa se vada cu prietenele ,mai merge shopping` si poate face si`un copil :) 2. femeia care vrea o cariera: un barbat care sa nu o streseze prea mult la cap , care sa o lase sa-si vada de drumul ei in viata , care sa fie langa ea in cazul in care are vreun necaz.. si sa o poata scoate la o cina in weekend 3.femeia modesta (ceva in genul mamelor noastre) : un barbat intelegator care sa o respecte , un barbat pe care sa se poata baza si cu care nu se face de ras. oricum astea in generalitati.. femeile isi doresc miliarde de lucruri :)) ca si barbati! |
barbatul,in general vorbind,vrea un sigur lucru :pelvic_th
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning