![]() |
Re:
Quote:
|
a doua tura parca cioli a plecat mai devreme de cat noi... ca noi il aratam degetu din mijloc spre el :) eu vam lasat pt ca sunteti musafir nui frumos sa bati pe musafiri 8)
|
A 2-a tura au furat cativa startul,eu zic data viit sa va dati 6 persoane,de la noi Tekin,Gokmen si Tristan si vedem atunci daca mai aveti scapare :lol:
Nu zice nimeni de masini?ce parere aveti de Porche cum a mers? :D |
Re:
Quote:
bah tata , io si cu tristan am plecat in acelasi moment cand s-au stins farurile alea rosii dar el apoi a incetinit parca :? ma leshi , auzi cica am furat startu :shock: ps : imediat ma pun si fac poze cu timpii :) |
1 Attachment(s)
nah 8)
deci am facut pariul cu tekin , l-am invins :) facem si data vitoare daca mai vreti |
Re:
Quote:
Mah io am incetinit ca am crezut ca refacem startul...oricum cartul cu care am concurat a doua oara ....nr 77 nu a fost pe nici o lista.... cartul cu numarul 77 a fost slab clasandu-se sub de fiecare data sub locul 7. Avand in vedere ca noi am fost doar 3 si voi 6...cred ca a fost super cand la prima tura am avut 2 ocupanti ai podiumului, si puteam avea locul 1 si 2 daca nu gresea bebe si nu-l scotea pe tekin afara.. :wink: Asa ca data viitoare facem 3+3 ...ca sa fim in egalitate. Dar totusi daca venitzi duminica asta sper sa fiu in localitate... :lol: |
Re:
Quote:
Mah..da pune si prima lista.....lauda-te cu ambele performante. :roll: |
1 Attachment(s)
altu cu prima lista
nah acuma tio dau si paia ca am puso deja pe www.roadrunners.ro/forum la cererea lu' tekin si ce dreq poti vedea pe prima lista ? care or fost carturile ? oricum in prima tura am fost tot timpu in fata lui tekin de la inceput pana cand am oprit carturile , deci tot am castigat fata de el |
si a doua tura putea fi mai bine, daca ma lasa tristan sa trec..asa am fortat si mam intors...
|
Re:
Quote:
urat :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Asa ca SORRY!!! Poate data viitoare... |
Don't worry, be happy :) Nu e pe bani, e just 4 fun.. care ii farmecu daca totzi am merge perfect?
|
o batalie roata la roatata, cu 3-4 depasiri pe tura, cum a fost intre mine si cioli :P acolo deja e fun. :wink:
|
Corse, ce numar de cart ai avut, ca pe linia dreapta mergea cam tare... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning