Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Karting !! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5673-karting.html)

Sc0OTeR 29-08-05 01:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
aradu va facea daca nu gresea bebe da asta e

Nu se stie, poate greseai tu dupaia, si a doua tura iara a castigat TM. Mergeti si voi mai mult acolo ca doar sunteti aproape, de noi e mai greu sa mergem cand vrem...

TEKIN 29-08-05 01:51

a doua tura parca cioli a plecat mai devreme de cat noi... ca noi il aratam degetu din mijloc spre el :) eu vam lasat pt ca sunteti musafir nui frumos sa bati pe musafiri 8)

criss 29-08-05 05:40

A 2-a tura au furat cativa startul,eu zic data viit sa va dati 6 persoane,de la noi Tekin,Gokmen si Tristan si vedem atunci daca mai aveti scapare :lol:

Nu zice nimeni de masini?ce parere aveti de Porche cum a mers? :D

cioli17 29-08-05 11:05

Re:

Quote:

a doua tura parca cioli a plecat mai devreme de cat noi... ca noi il aratam degetu din mijloc spre el :) eu vam lasat pt ca sunteti musafir nui frumos sa bati pe musafiri 8)

:shock:

bah tata , io si cu tristan am plecat in acelasi moment cand s-au stins farurile alea rosii dar el apoi a incetinit parca :?

ma leshi , auzi cica am furat startu

ps : imediat ma pun si fac poze cu timpii :)

cioli17 30-08-05 12:19

1 Attachment(s)
nah 8)

deci am facut pariul cu tekin , l-am invins :)

facem si data vitoare daca mai vreti

tristan 30-08-05 15:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
Quote:

bah tata , io si cu tristan am plecat in acelasi moment cand s-au stins farurile alea rosii dar el apoi a incetinit parca :?

ma leshi , auzi cica am furat startu

ps : imediat ma pun si fac poze cu timpii :)

Mah io am incetinit ca am crezut ca refacem startul...oricum cartul cu care am concurat a doua oara ....nr 77 nu a fost pe nici o lista.... cartul cu numarul 77 a fost slab clasandu-se sub de fiecare data sub locul 7.

Avand in vedere ca noi am fost doar 3 si voi 6...cred ca a fost super cand la prima tura am avut 2 ocupanti ai podiumului, si puteam avea locul 1 si 2 daca nu gresea bebe si nu-l scotea pe tekin afara.. :wink:

Asa ca data viitoare facem 3+3 ...ca sa fim in egalitate.

Dar totusi daca venitzi duminica asta sper sa fiu in localitate... :lol:

tristan 30-08-05 15:11

Re:

Quote:

nah 8)

deci am facut pariul cu tekin , l-am invins :)

facem si data vitoare daca mai vreti

Mah..da pune si prima lista.....lauda-te cu ambele performante. :roll:

cioli17 30-08-05 15:51

1 Attachment(s)
altu cu prima lista

nah acuma tio dau si paia ca am puso deja pe www.roadrunners.ro/forum la cererea lu' tekin

si ce dreq poti vedea pe prima lista ? care or fost carturile ?

oricum in prima tura am fost tot timpu in fata lui tekin de la inceput pana cand am oprit carturile , deci tot am castigat fata de el

NEo007RX4 30-08-05 21:06

si a doua tura putea fi mai bine, daca ma lasa tristan sa trec..asa am fortat si mam intors...

AMBRA 30-08-05 22:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"
si a doua tura putea fi mai bine, daca ma lasa tristan sa trec..asa am fortat si mam intors...

:roll: mah tristan :wink: ....vezi ce ai facut :?: nu l-ai lasat pe bebe sa se afirme pe pista....
urat :roll:

TEKIN 30-08-05 22:28

Re:

Quote:

altu cu prima lista

nah acuma tio dau si paia ca am puso deja pe www.roadrunners.ro/forum la cererea lu' tekin

si ce dreq poti vedea pe prima lista ? care or fost carturile ?

oricum in prima tura am fost tot timpu in fata lui tekin de la inceput pana cand am oprit carturile , deci tot am castigat fata de el

bah esti sigur ai fost tot timpu in fata mea si la prima tura ???? sau erai pe locu 4 ??

tristan 30-08-05 22:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"

Daca te vedeam te lasam...dar dupa cum stii nu exista oglinzi pe cart si nu te-am vazut.... :wink:

Asa ca SORRY!!!

Poate data viitoare...

NEo007RX4 30-08-05 22:46

Don't worry, be happy :) Nu e pe bani, e just 4 fun.. care ii farmecu daca totzi am merge perfect?

Corse 30-08-05 23:11

o batalie roata la roatata, cu 3-4 depasiri pe tura, cum a fost intre mine si cioli :P acolo deja e fun. :wink:

NEo007RX4 30-08-05 23:16

Corse, ce numar de cart ai avut, ca pe linia dreapta mergea cam tare... :wink:

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning