Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   caut logan!!!! =)) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/56624-caut-logan.html)

GTA 08-01-08 23:49

Re: caut logan!!!! =))

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1282881)
bai prietene, loganu participa la raliu pt ca e facut si in romania, dak esti cumva de aici probabil sti ca in anii anteriori se participa cu dacie sport, berlina, oltcit aro si alte ghene romanesti, nu ca ar fi fost super masini ci pt ca asta aveam noi aici si exista pasiunea pt viteza si competitie, dak tot ai un logan de ce nu vrei sa iesi cu el si sami dai peste nas cu asa zisele performante ale masinii tale, na zis nimeni ca nu e buna , da nu de curse....mai uitete si u la euro sport si afla dacolo ca ambele masini cu care am facut provocarea participa la wtcc asa ca .....cand o sa ajunga si loganu la wtcc, momentan face impresie la cupa dacia logan in juru casei poporului...

Se pare ca toata lumea sufera pe aici.

@b01uxd....Mosule,ghene sunt masinile alea care le detii pentru ca nu au nici cea mai mica legatura cu "liniutele" sau orice alta forma de sport cu motor.Spui de altii ca sufera de masini ieftine dar in realitate tu esti cel care sufera de "luciu" pe masina si atat,pentru ca in afara de faptul ca sunt noi acele masini nu prezinta nici cel mai mic interes aici...si asta poate la "bazar".

Iti doresc toate cele bune si fii mai rezervat in afirmatii pana nu ai ceva admisibil de comentat.

59AFA 09-01-08 00:21

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1282874)
pt ca deja incep sa prind boala p cei care au niste chestii ieftine si sufera cu ele si care ar face orice sa puna mana p un bmw macar si 316...

da' masinile tale sunt scumpe rau , nu ? :lol:

mpa 09-01-08 10:52

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 1282974)
da' masinile tale sunt scumpe rau , nu ? :lol:

Avea vreun rost comentariul tau? Are vreun rost acest topic?
Se mai gaseste cate cineva sa se bage in seama.
In mod normal nu are cu ce sa se dea la o liniuta. Face loganul praf dar in afara de un 75 de cai altceva nu e in stare sa faca....

59AFA 09-01-08 18:00

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1283301)
Avea vreun rost comentariul tau? Are vreun rost acest topic?
Se mai gaseste cate cineva sa se bage in seama.
In mod normal nu are cu ce sa se dea la o liniuta. Face loganul praf dar in afara de un 75 de cai altceva nu e in stare sa faca....

are rostul de a-l aduce cu picioarele pe pamant pe baietasul asta...
in rest sunt de acord cu tine , discutia nu prea are rost...

b01uxd 09-01-08 18:44

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 1283934)
are rostul de a-l aduce cu picioarele pe pamant pe baietasul asta...
in rest sunt de acord cu tine , discutia nu prea are rost...

sunt f de acord cu voi, DEMONSTRATIMI ceva odata!!!

mpa 09-01-08 23:35

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1284023)
sunt f de acord cu voi, DEMONSTRATIMI ceva odata!!!

ce vrei sa iti demonstram?

b01uxd 10-01-08 16:18

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1284599)
ce vrei sa iti demonstram?

ca ma face loganu , ce draq tot vreau io aici? vreau sa stau in paralel cu un logan si sal vad cum ma face p 400 de metri, p 800 de metri p 1000 de metri ...p ce distanta vrea posesoru....deci logan 1.6 16v(stock) vs leon 1.6 16v(stock) sau logan 1.6 16v(+chip, evacuare, filtru de aer, nos ....etc)vs alfa 147 1.6 16v t.spark

zGb 10-01-08 17:05

leonul cred pierde in fata loganului din cauza surplusului de greutate...si loganu are si o idee puterea mai mare

Bogdan YBR 10-01-08 19:13

stai linistit ca nu si-o ia leonul de la golan de 16v.
Ilie aka uxd ar mai trebui sa-ti pui la punct plecarile alea de la 5000-6000 de ture :) care nu faceau altceva decat zgomot:) si sa ajungi pe loc la 40km/h fara sa pleci.

mpa 10-01-08 19:22

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1285544)
ca ma face loganu , ce draq tot vreau io aici? vreau sa stau in paralel cu un logan si sal vad cum ma face p 400 de metri, p 800 de metri p 1000 de metri ...p ce distanta vrea posesoru....deci logan 1.6 16v(stock) vs leon 1.6 16v(stock) sau logan 1.6 16v(+chip, evacuare, filtru de aer, nos ....etc)vs alfa 147 1.6 16v t.spark

Pai daca vrei sa te dai cu un logan... cauta pe strada....
Daca vrei sa continui discutiile inutile si penibile.... continua aici...

b01uxd 10-01-08 19:25

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1285903)
stai linistit ca nu si-o ia leonul de la golan de 16v.
Ilie aka uxd ar mai trebui sa-ti pui la punct plecarile alea de la 5000-6000 de ture :) care nu faceau altceva decat zgomot:) si sa ajungi pe loc la 40km/h fara sa pleci.

auzi, da u de ce nu t dai cu astra cu mine? io cu leonu si u cu astra, parca scosesei si u ceva peste 100 cp...nu merita sa incercam?

b01uxd 10-01-08 19:27

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1285925)
Pai daca vrei sa te dai cu un logan... cauta pe strada....
Daca vrei sa continui discutiile inutile si penibile.... continua aici...

p strada nu prea e lumea impatimita de logan, insa aici avem sustinatori si posesori de loganuri....aici trebuie sa gasesc p cineva ....

b01uxd 10-01-08 19:29

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1285641)
leonul cred pierde in fata loganului din cauza surplusului de greutate...si loganu are si o idee puterea mai mare

leonu model 98 ... are 105 cp si loganu cica tot 105 deci puterea e la fel(nu e noul leon e ala vechi, 1260 kg, 77kw)

ANM 10-01-08 19:31

prietene...iti pierzi timpu aiurea pe forum...nu citesti tot! ci doar pe franturi...serios acum, am spus eu ca loganul "pe care l-am avut" era de raliuri? am spus ca era STOCK! insa am spus ca exista loganuri la raliuri, si cielo n-am vazut! ai vazut cupa cielo? sincer...are rost sa ne contrazicem pe ceva? cand vad cielo nu pot decat sa-mi imaginez kadettul!! adik ceva mai vechi k el...knd vad logan? ce vad? vad o masina facuta pentru low-cost dupa megane 2! i s-a mai parut cuiva ca loganul este varianta low-cost de la megane 2? logane-ul este chiar o versiune mai noua a vechiului megane! care desi dupa atati ani au cam acelasi pret! RESPECT pentru cei ce posteaza cu cap si nu enerveaza din insctinct!

b01uxd 10-01-08 19:36

Quote:

Originally Posted by Un logan amarat - ANM (Post 1285946)
prietene...iti pierzi timpu aiurea pe forum...nu citesti tot! ci doar pe franturi...serios acum, am spus eu ca loganul "pe care l-am avut" era de raliuri? am spus ca era STOCK! insa am spus ca exista loganuri la raliuri, si cielo n-am vazut! ai vazut cupa cielo? sincer...are rost sa ne contrazicem pe ceva? cand vad cielo nu pot decat sa-mi imaginez kadettul!! adik ceva mai vechi k el...knd vad logan? ce vad? vad o masina facuta pentru low-cost dupa megane 2! i s-a mai parut cuiva ca loganul este varianta low-cost de la megane 2? logane-ul este chiar o versiune mai noua a vechiului megane! care desi dupa atati ani au cam acelasi pret! RESPECT pentru cei ce posteaza cu cap si nu enerveaza din insctinct!

loganu e o masina care trebuia sa apara cam cand a aparut si cielo in romania, nu e nici p departe peste cielo, poate doar cu motoru dci, dar in rest ca finisaj ca aspect si ca... tot c vrei nu prea ai avut dreptate in ce iai zis lu tov meu YBR si in legatura cu raliurile iti explicam de ce e loganu acolo, dak aveai u logan de raliu era ceva si oricum naveam de gand sa provoc o masina pregatita pt un raliu:), io am provocat unul stock, pacat ca nul mai ai....

All times are GMT +2. The time now is 02:55.

- Copyright 2026 4Tuning