![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
@b01uxd....Mosule,ghene sunt masinile alea care le detii pentru ca nu au nici cea mai mica legatura cu "liniutele" sau orice alta forma de sport cu motor.Spui de altii ca sufera de masini ieftine dar in realitate tu esti cel care sufera de "luciu" pe masina si atat,pentru ca in afara de faptul ca sunt noi acele masini nu prezinta nici cel mai mic interes aici...si asta poate la "bazar". Iti doresc toate cele bune si fii mai rezervat in afirmatii pana nu ai ceva admisibil de comentat. |
Quote:
|
Quote:
Se mai gaseste cate cineva sa se bage in seama. In mod normal nu are cu ce sa se dea la o liniuta. Face loganul praf dar in afara de un 75 de cai altceva nu e in stare sa faca.... |
Quote:
in rest sunt de acord cu tine , discutia nu prea are rost... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
leonul cred pierde in fata loganului din cauza surplusului de greutate...si loganu are si o idee puterea mai mare
|
stai linistit ca nu si-o ia leonul de la golan de 16v.
Ilie aka uxd ar mai trebui sa-ti pui la punct plecarile alea de la 5000-6000 de ture :) care nu faceau altceva decat zgomot:) si sa ajungi pe loc la 40km/h fara sa pleci. |
Quote:
Daca vrei sa continui discutiile inutile si penibile.... continua aici... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
prietene...iti pierzi timpu aiurea pe forum...nu citesti tot! ci doar pe franturi...serios acum, am spus eu ca loganul "pe care l-am avut" era de raliuri? am spus ca era STOCK! insa am spus ca exista loganuri la raliuri, si cielo n-am vazut! ai vazut cupa cielo? sincer...are rost sa ne contrazicem pe ceva? cand vad cielo nu pot decat sa-mi imaginez kadettul!! adik ceva mai vechi k el...knd vad logan? ce vad? vad o masina facuta pentru low-cost dupa megane 2! i s-a mai parut cuiva ca loganul este varianta low-cost de la megane 2? logane-ul este chiar o versiune mai noua a vechiului megane! care desi dupa atati ani au cam acelasi pret! RESPECT pentru cei ce posteaza cu cap si nu enerveaza din insctinct!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning