![]() |
Ms vialy ...Pana pe 4 decembrie mai e ..mai vedem noi ..
Sanatate :wink: |
4 Attachment(s)
masinutza mea a primit niste cadouri , pe partea de sunet si motor....(si o sa mai primeasca :P)
abia astept sa se mai incalzeasca sa le pot monta... :twisted: |
felicitari topser! abia astept sa-mi pun si eu filtrul, sa vedem care urla mai fioros!
si sunt foarte curios cum o sa sune boxele pe statia aia...cat ziceai ca au boxele? (w rms) 90 parca... |
10x man ...vezi ca sambata asta ne intalnim la cafe d`art acolo . ia-l si pe ct 99 wuw cu tine ...
si eu deabia astept sa vedem care suna mai frumos .... :) boxele au 100w rms si 300w putere muzicala :wink: |
re
WUWu is in the house :lol: :lol: vin vin cum sa nu vin
|
ok ok atunci see you there ;) :wink:
|
simtiti caldura cum se apropie si va dezmortiti :lol:
bravooo asteptam poze cu ce se mai misca la voi :wink: |
Re: Daewoo Tico SL 2000
2 Attachment(s)
De azi am pe masina turometru + voltmetru ! :P
Mentionez ca iluminarea turometrului este cam slabutza...urmeaza sa mai lucrez la ea dar cand am vrut sa pun leduri s-a intunecat si nu am mai avut timp... turometrul cu voltmetrul sunt produse de Lampa Italia . Pilot Sport Project . Suportul de la Auto-Gauge... Multumiri lui HorGueM Tuning !!! ps. maine o sa fac alte poze , pe ziua si mai de ansamblu ..tot maine o sa fac si un filmulet :) |
1 Attachment(s)
o poza ceva mai buna !
|
La exterior nu arata chai asa de bine...dar cadourile sunt frumoase...suces in continuare
|
ata ete ..deocamdata sunt la inceput !!!
|
Spor la treaba in continuare..........totul are un inceput...
|
mersi frumos
saptamana asta o sa comand un ceas ptr presiunea uleiului , il pun il locul turometrului , iar turometrul il pun pe stalp ;) numai bine ;) |
cat te-o costat filtrul ala simota? 104,5lei noi? sau 120?
da voltmetrul ala? |
voltmetru 900 , filtru 800
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning