![]() |
da-i dreacu...nu vreau sa inghete...vreau doar sa fie greva da' sa nu inghete nimic !
|
lasai sa il inghete... ce bine ar fi :twisted: :twisted:
|
exact, nu vad dc nu ti-ar convenii
|
pentru ca pierzi inutil un an din viata prin scoala?
|
nush ,eu unu am fost dat de la 6 ani la scoala , deci .. mi s-ar fix rupe .
dar .. nu inteleg .. de ce ... se considera pierdut ? :) |
eu las considera k o vacanta de aproape 10 luni...
chiar nu miar strica o vacanta de 10 luni :lol: :lol: :lol: ce tare ar fi... mama mamaaaa... Doamne ajuta sa inghete astia anu |
d`asta zicea si eu ..
ca nu e pierdut ,sunt 10 luni de mega show .. si dup`aia e bine .. ca ai chef de invatat .. prima saptamana ... =)) dupa care sa inghete DIN NOU! =)) :P |
bine mah...sa inghete...ca acu am alte treburi :D
|
sa Arda anu :D ce tot atat sa inghete ;) ii e si lui frig :D
plm..... sincer nu ma intereseaza :D ce se intampla cu anu .... oricum ....ar fii bine o vacanta MARE :D |
Ar fi super-nashpa sa stau inca un an si sa astept facultatea... :x
|
Re:
Quote:
|
Luni mergem la scoala :evil: !! Ce \"porcarie\" si cu Tariceanu asta le face pe plac profesorilor :lol: .
Si eu ziceam ca imi iau vacanta pana la anu , deja am bagat cateva carti la cutie dar trebuie sa le scot iar :lol: . Oricum daca se inghetza primul semtestru ne luau din vacanta de vara , atunci faceam noi greva :lol: :lol: . |
Salutare baieti!
Nu am mai intrat de mult pe aici!Sa imi spuna si mie cineva daca forumul este tot loc de cearta,loc in care toti se contrazic,loc in care o gramada de pushtani se cred ingineri auto?Sau sa mai schimbat ceva in bine! Salutare si numai bine! |
@nos - da ... se mai pastreaza cat de cat chestia :D
@all cu liceu' - bai..baieti (si fete) am incurcat-o ...de maine...merem la scoala... |
he he he
najpa de voi :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning