Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini tari vazute in Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56018-masini-tari-vazute-baia.html)

CJ-01-WOB 16-07-08 23:26

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

care si-o adus s14? :)

cristiano304 17-07-08 00:16

3 Attachment(s)
ala albastru e s14?lam vazut si eu in bm fff tare :shock:....o americana :Dsi un f1:lol:

botdriver 20-11-08 15:02

10 Attachment(s)
cateva facute de mine...

Keisuke 20-11-08 15:41

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1876295)
cateva facute de mine...

ce bube avea rx-u? si ce motor si cutie are pujo portocaliu ?

adisoruc 20-11-08 15:44

acl rx8 este cu nr de mm acu si este cam lovit...nu prea are grija de el proprietarul!

cristiano304 20-11-08 15:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1876295)
cateva facute de mine...

hehe candva am tras si eu pe duba aia:Dam fost sai bag un v8 in el:boogy::google:

adisoruc 20-11-08 17:18

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1876380)

nu avea nici o buba, doar ca a dus-o proprietarul la citroen la o verificare inainte de a o cumpara.

botdriver 20-11-08 18:47

Da rx 8 are nr MM-06-WUY,pozele sunt chiar dupa ce si-a cumparat omul masina,atunci nu a avut nici o problema acuma are lovita o usa si in spate un pic si trebuie schimbate bujiile.Pacat de masina ca nu e ingrijita cum ar trebui...

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 1876402)
hehe candva am tras si eu pe duba aia:Dam fost sai bag un v8 in el:boogy::google:

De jumperu MM-21-BBS vorbesti?:lol: eu m-am ocupat de vanzarea lui era "cocsalita" masina:lol::lol: 140000 de km intr-un an jumate cam mult:P

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1876380)

peugeot-ul are deocamdata motorul original de 2 litri plus tot felul cip-uri filtre,in jur de 250-300 CP,dar urmeaza alt motor l-a comandat deja proprietarul pe care pune turbina si il impinge peste 400 CP...o groaza de bani in masina aia:o

man te rog fi atent ca exista multi-quote, ms bogo

Keisuke 20-11-08 19:49

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1876718)
peugeot-ul are deocamdata motorul original de 2 litri plus tot felul cip-uri filtre,in jur de 250-300 CP,dar urmeaza alt motor l-a comandat deja proprietarul pe care pune turbina si il impinge peste 400 CP...o groaza de bani in masina aia:o

Acum nu ma pricep eu la masini, dar sa scoti 250-300 cai dintr-un motor normal aspirat m-i se pare mult prea mult ...ar insemna sa nimiceasca un evo de 280 cai destul de usor ...cam greu de crezut,daca nu imposibil ...daca poti sa afli mai multe detalii despre motor si cutie, ce pistoane are , ce compresie etc . mersi

cristiano304 20-11-08 20:04

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1876706)
De jumperu MM-21-BBS vorbesti?:lol: eu m-am ocupat de vanzarea lui era "cocsalita" masina:lol::lol: 140000 de km intr-un an jumate cam mult:P

;)Cox cox :D am tras pe ea bine :lol:avem altu la schimb acuma:twisted:

botdriver 20-11-08 20:31

Quote:

Originally Posted by cristiano304 (Post 1876890)
;)Cox cox :D am tras pe ea bine :lol:avem altu la schimb acuma:twisted:

Stiu ca a-ti luat nou, da-i cox si la asta numai fara evenimente si drum bun:D!

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1876850)
Acum nu ma pricep eu la masini, dar sa scoti 250-300 cai dintr-un motor normal aspirat m-i se pare mult prea mult ...ar insemna sa nimiceasca un evo de 280 cai destul de usor ...cam greu de crezut,daca nu imposibil ...daca poti sa afli mai multe detalii despre motor si cutie, ce pistoane are , ce compresie etc . mersi

Nu stiu exact dar ii schimbat cam tot la motor nici eu nu ma pricep fff bine dar proprietarul mi-a zis ca p motorul asta nu mai are c sa faca sa-i mareasca puterea ,de aia schimba motorul,oricum motorul ala avea 170 CP din fabrica,masina ii usurata nu are nimik in interior inafara d bord si scaunul soferului,sparco(50 de mil a costat)are evacuare de inox din fata pana in spate si toba finala omologata wrc cu catalizator in ea,frane brembo p discuri fata-spate cam tot ca la masinilile de curse p ea!si totul ii facut de proprietar si gandit inainte.

IonutzMFF 21-11-08 00:19

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1876946)
Stiu ca a-ti luat nou, da-i cox si la asta numai fara evenimente si drum bun:D!

Nu stiu exact dar ii schimbat cam tot la motor nici eu nu ma pricep fff bine dar proprietarul mi-a zis ca p motorul asta nu mai are c sa faca sa-i mareasca puterea ,de aia schimba motorul,oricum motorul ala avea 170 CP din fabrica,masina ii usurata nu are nimik in interior inafara d bord si scaunul soferului,sparco(50 de mil a costat)are evacuare de inox din fata pana in spate si toba finala omologata wrc cu catalizator in ea,frane brembo p discuri fata-spate cam tot ca la masinilile de curse p ea!si totul ii facut de proprietar si gandit inainte.

Bravo lui , succes in continuare .Dar de ce nu a participat pina acum la vreun concurs sa demonstreze daca intradevar are cai declarati de el?
Nu e obligat , e doar o parerea de'a mea :)

botdriver 21-11-08 00:39

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1877424)
Bravo lui , succes in continuare .Dar de ce nu a participat pina acum la vreun concurs sa demonstreze daca intradevar are cai declarati de el?
Nu e obligat , e doar o parerea de'a mea :)

mie mi-a zis ca nu vrea sa se de-a mare cu ea ,ci ca a facut-o pt.el, tot merge cu ea p afara se da p circuit cu ea si luna trecuta a fost in ungaria cu ea,dar din cat am vazut eu nu prea ii de linutze masina.Acuma fiecare cu fixurile lui,mie imi place masina dar mi se pare ca nu a ales bine,putea sa aleaga alta masina care putea fi modificata mai usor da noah fiecare face c vrea cu banii lui si c ii place.

GODLESS 21-11-08 03:06

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 1876696)

Hai mai , in motorul ala sa-l bagi pe "chip si dale" sa pedaleze si sa pui 10 filtre (de cafea) tot nu scoti 250-300 CP ... sa-i zici la proprietar ca a aparut Need for Speed Undercover acuma pe 18 , poate se inspira pt cei 400 CP + :blahblah:

P.S.: Mai stiu eu un BMW 328 albastru pe care aplaudacii il faceau de 400 CP ,deci nimic nu ma mai mira ...

TRX 21-11-08 07:32

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1877502)
P.S.: Mai stiu eu un BMW 328 albastru pe care aplaudacii il faceau de 400 CP ,deci nimic nu ma mai mira ...

Ce sa faci taica ... Unii au jucat prea mult timp "Telefonul fara fir" ... asa se denatureaza toate. Noi sa fim sanatosi

All times are GMT +2. The time now is 11:51.

- Copyright 2026 4Tuning