![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
Nu am Bmw... pentru ca nu am atrage dar ideea e ca omu asta si-a modificat destul de mult masinutza, in timp ce ffff multi de aici ori nu au, ori merg cu ele stock! In alta oridine de idei e una cum arata acum si una cand va fi gata! Flipper v-a preentat o idee... e mare diferenta! :)
Bafta cu pisicutzele! |
Quote:
Acei f multi care si-au dat cu parerea nu prea au pisicile stock ... Parerea mea e sa incerci sa mai reduci din Bad-Boy - Look-ul respectiv ca sa mai poti da flashuri vreodata si sa incerci sa pui o bara de M3 E36 pe fata ... Asta care o ai acum arata ca nuca in perete . Sincer si fara sa te superi ... |
Poate nu va arata altfel cand va fi gata, dar asta este. Este foarte adevarat ca bara de M3 da bine pe un E36, dar exista o singura problema...mai sunt E36 cu bari M3. In legatura cu bad-boy-look-ul care il am eu crede-ma ca pot da flashuri
|
Quote:
|
Quote:
|
hai cu vopseala :D
|
hai cu grupul si dupa aia cu vopseala :))
|
Ne vedem duminica la cercuri.
|
17 Attachment(s)
dupa o lunga perioada de timp MHT revine in forta cu o cupa la buzau cu putin noroc :) se pare ca munca noastra a dat roade, a castigat grupa ! :D
POZEEE |
o masina ff frumoasa...si iute :P
|
cam mult peste faruri..
nu inteleg de ce nu e plasa din bara neagra daca ai nasu si farurile negre,iar jantele dupa parerea mea sunt cam demodate..oricum e bine ca e puternica..ce are 2,5? |
mie 1 imi place ff mult masina..mai ales live arata fff bn ..din orice punct de vedere ! dar 2.5 are motoru
|
masina a iesit super tare.felicitari horik pntr ce ai facut la masina.fortzaaaa:lol:
|
Foarte misto pisica, se vede ca s-a tras la ea! La mai mare! :D
browser, tu nu ai luat nimic? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning