![]() |
Re: Provocari pe 402 metri in Bacau
ma dau eu cu voi cu Kadettul...imi scot fisele si inchid robinetii...cine mai doreste,cine mai pofteste...
|
Care are , care n-are ... astra ii castigatoare, chiar cu fata de faras, si cu un sofer pungas , e in stare , la un play , kadettu' sa-l dea cu clei. Si asa berton castiga si ii cumpar o oglinda ca sa se-ntrebe zilnic - "cine e cel mai voinic". Mai UGA propun asa ... ia vezi ce-i cu turbina, vezi vreo valva , vreun surub si fa-l sa traga, ca-l rup. Si asa cu insistente , am inchis site-ul cu zdrente, al' cu SH fratioare... cica sa nu-l vand , ca doare. Si asa am sa il tin , ii iau si eleron "putin" dar ce-i cel mai important - ca nu face press constant, ii da cu boostu' batrineste apoi in 0 5 se opreste, si ma cuprinde toti dracii ca ma duce rex si ... altii. Deci baiete ... Dragoselu, studiaza forumelu si hai din bertone SCAI sa-l facem din nou cu BAI.
|
zeusica bertonica siz jupanu , dragosica
pe uga o vrea in spate, crede ca-i omegă spartă... |
se schimba numele topicului in Cenaclu Flacara .... inscrieri de luni pana joi
vineri - recitari poezii patriotice :-) |
Quote:
|
eu vorbit corect jupine,
tu citit prost mai romane,, pune rima mai corect ca sa vezi cine-i destept.... |
Quote:
|
Provocare cu o Lancia DELTA HF HPE 2.0 turbo de 248 HP, e cineva interesat? Din cate stiu eu trebuia sa se dea cu Silviu dar nu stiu din ce motiv nu s-a mai intamplat asta. Cu doua seri in urma vroiam sa il pun in legatura pe proprietar cu Emy, am vazut ca era in parcare si cand ne-am intors era plecat, poate pe viitor. Proprietarul vine mai rar in Bacau si nu sta mult dar cand vine ar vrea sa se dea, din placere binenteles.
|
Bimbo vrea sa se dea cu Emy ?
|
De ce nu? Oricine vrea, numai sa fie apropiati la putere binenteles.
|
Eu..eu vreau sa ma dau..
|
Ai un pm. Cu Golfu sau cu 407?
|
Quote:
|
Salutare la toata lumea se anunta doua liniute in luna septembrie una la covasna si una la targu secuiesc la targu va fi pe 402m ceva de minune va asteptam cu drag pe toti sa ne vedem cu bine si cati mai multi salutare la toata lume mai multe detali pe www.autocrono.ro
|
Am citit integral topicul si nu ma mai pot opri din ras..Sant unii care se pare ca acum cativa ani dupa lansarea filmului "Fast and furious" au inceput sa viseze colorat.Nu cred ca are rost sa nominalizez cine e visatorul ca am vazut ca unii baieti cu cap l-au luat la misto pe fata..insa cea mai tare replica e de departe aia cu "carutul de plus". BRAVO.. si la mai mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning