![]() |
Re: VW Polo 9N3 GTI @RoSonic
si ultima intrebare (de baraj) ... cine e Ahoe ?:)
|
"Montator" de folie :p
Ti-l recomand cu multa caldura daca vrei sa infoliezi masina (si nu numai). Are atelierul in Berceni. 0720954834 e numarul lui ;) gasesti feedback despre cum lucreaza si aici: https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/23175-oferta-montam-folie-autorizata-rar.html |
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos...
Mai, mai sa zic ca e golf daca nu citeam titlul. Bestie pe roti... felicitari pentru achizitie! |
arata bene asa cu folie , tot Ahoe si Marius mi-au pus si mie si este super ok !! ;):arrow:
bafta in continuare cu masina Andrei !! :D |
Multam! ;)
|
Frumoasă asta mică , mai ales cum stau stropii de apă pe ea8),sfat diabolic dă-i jos GTI de pe haion,e mai funn aşa , asta în cazul în care este lipită , dacă este prinsă în nituri/şurubel ceva,las-o acolo !
|
Este lipit si se dezlipeste cu apa calda...
|
Si eventual sa pun in locul ei o embelma cu 1.4, nu? :tetter:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e cazul sa o faci sleeper, ci e vorba de cateva modificari minore care imbunatatesc apectul exterior. Nu vopsesti prelungirile?
|
Nu le vopsesc... nu-s convins ca ar arata mai bine cu ele vopsite... sau oricum nu cred ca ar merita diferenta...
|
1 Attachment(s)
Pentru asta mică am încercat şi eu ceva ......:???: te superi :???:??
|
De ce sa ma supar?
Dar nu ma incanta ideea cu tot portbagajul "curatat"... parca ramane prea multa tabla fara nicio forma... |
arata bine si "curatat" si ne...parerea mea...
sper ca veniti sambata cu blue shadow la brasov...sa se intalneasca cu blue shadow-itza mea :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning