![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Se poate resofta matizul, am vazut cel putin la 2 "producatori" (dar nu mai tin minte care...)
Chestia cu evacuarea (lustruirea galeriei) e destul de eficienta, sunt putini care stiu asta si sunt foarte putini cei care o si fac... Mult mai important decat filtrul sport este traseul lui...o admisie directa face minuni, chiar si cu filtru de bazar....este indicat insa sa folosesti un sistem complet (a se vedea K&N, RaidHP etc.) Chestia cu 10 cai din evacuare si filtru e poveste....nu v-ati saturat inca? :rolleyes2 |
Mersi pentru sfaturi
Apropo o galerie completa k&n cam cat costa?????:?: |
Quote:
|
wow
e ok pai uitate si mai vorbim bine Mersi anticipat |
Da merita pus daca tot zici ca nu ajuta la performante????
|
Pai ajuta, dar nu iti creste puterea cu 10 cai :rolleyes2 ideea e ca "respira" mai bine motorul si, daca mai si lustruiesti galeria de evacuare, creste mai repede in turatie (din ce stiu eu) iar consumul nu e afectat.
PS: cu traseu complet si filtru conic, vei avea si un sunet interesant ;) |
Inteleg da sa stii ca si acuma am observat o mica imbunatatire fata de filtru stoc:-)
|
yo iti dau un exemplu ;o galerie de la Miltek pentru Ford ka aduce un plus de 8 CP garantat;poti sa cauti pe net;un traseu evacuare complet incepand de la galerie evacuare pana la finala cu diametru marit aduce cca 7-8 cp;renuntarea la catalizator este buna ;insa este nu este recomandata;gazele trebuie sa intalneasca o anumita rezistenta;eventual un catalizator sport;de asemenea daca se renunta la catalizator trebuie modificat si softul;pt un motor de 1.3 se pot obtine din evacuare+flash prin OBD II+sistem admisie (ex K&N) cca 12-13 CP
|
nu sunt povesti
|
Inteleg .
Daca tu zici o sa ma interesez sa vad ce gasesc:-) |
nu caut acu samanta de cearta dar nu vad cum printr-o evacuare (ce-i drept, modificata sau schimbata) poti sa aduci ceva cai in plus motorului. adevarat, ajuti motoru' sa respire mai bine. La faza cu scoaterea catalizatorului nu ma bag pt k nu stiu. poate nu sunt indeajuns de informat...
|
PAi nu stiu ce sa zic si mie misa recomandat ,cati cai da sau daca da asta nu stiu:???:
|
parerea mea e k nu da. asta nu inseamna k faci risipa de bani dak iti iei una..
|
Care e ideea?
Am deja un filtru sport,din asta universal,toba de mijloc e inlocuita cu accelerator de gaze ,iar toba finala e inlocuita cu toba finala sport:D |
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning