![]() |
Re: My Ka
ca filtre aer K&N sau Pipercross si la capitolul evacuare poti sa-ti faci una din inox incepand de la catalizator pana la finala cu diametrul de 45 mm;cei de la Pilot Tuning fac evacuari si costa cca 1000 RON;sau poti sa-ti schimbi doar finala cum a zis si kedy ;cei de la Pilot pun Borla;ar fi bine sa mergi la ei ca sa-ti alegi toba in functie de sound-ul dorit;altfel s-ar putea sa ai probleme cu domnii militieni;
|
am pus si eu un filtru sport pe ea nu are firma da totusi ii schimba sunetul
|
Pai daca pui filtru no name o sa ajungi cu no engine. ii schimba sunetul, dar nu cine stie ce. ia unul de firma sa vezi ce frumos se aude si nici nu iti trage mizerie.
|
ok da in Craiova nuprea gasesc magazine cu accesorii tuning decat topspeed-ul
|
comanda de pe net ;sunt multe firme in tara care aduc filtre si ti-l trimit prin curier;
|
ok da pana atunci are ceva daca il tin pe asta de il am acum???
|
nu are nimik ;ideea e ca filtrele astea no name nu prea-si fac treaba , in sensul ca lasa aerul sa intre in admisie impreuna cu impuritatile din el afectand astfel motorul;
|
nu stiti pe nimeni care vrea un motor de k ?
|
nu se mai aude nimic despre buburuzele voastre???:D
|
Pai ce sa se mai auda?? S-a cam zis ce era de zis de Ka - uri. Daca puteti sa ma ajutati cu o informatie, intrati aici va rog : https://forum.4tuning.ro/324-zona-tehnica-ford/69221-probleme-bucse-ambreiaj-ka.html
|
4 Attachment(s)
Salutare.Cam murdara dar asta e.Astept pareri.O saptamana faina
|
e chiar varianta maxima de echipare :) ..... nu mai bine iti faci un thread separat la "masina mea" unde sa ne "povestesti" mai multe ? ;)
|
maaaaaaa ce tare e cu piele beije. am vazut cu neagra si cyan si nu mia placut,dar asta beije e bestiala. Si chiar e full. Daca are si turometru e bine.
|
e frumos si desenu de pe spate
ce e un sarpe sau ce??? |
nimic nou despre buburuze???
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning