Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Fete la volan (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5413-fete-volan.html)

aR99bMw 11-09-05 19:16

nu v-am jignit.....era o gluma....o rimat...tipe la volan cu tipe la bulan....aiurea.......E BAI? :lol:

flaviutza 11-09-05 23:39

NP,doar ca nu pricepeam expresi,nu am mai auzit-o si am laut DEX si nu exista \"bulan\" ce sa mai zic expresii afiliate....
Totusi bulna.......bulan....mai exatc la te refere-ai in contextu expresiei, din curiozitate..... :wink:

aleks 12-09-05 08:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
NP,doar ca nu pricepeam expresi,nu am mai auzit-o si am laut DEX si nu exista \"bulan\" ce sa mai zic expresii afiliate....
Totusi bulna.......bulan....mai exatc la te refere-ai in contextu expresiei, din curiozitate..... :wink:

flaviutza cea nervoasa, nu poate ea pana nu face valuri :lol: :lol:
glumea si omul, iarta-l tura asta :lol: :lol:

flaviutza 12-09-05 09:36

:twisted: bine, il iert...
DEFAPT AM EXPRIMAT ASTA SI EM CERUT DOAR SA-MI EXPLICE EXPRESIA....!
CE-I ASA MARE LUKRU....
:chick: SI DA, ACUM SUNT TURATA.... (DIN ALTA CAUZA)

aleks 12-09-05 13:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
AM CERUT DOAR SA-MI EXPLICE EXPRESIA....!
CE-I ASA MARE LUKRU....
:chick: SI DA, ACUM SUNT TURATA.... (DIN ALTA CAUZA)

you really need a .... driving license :lol: :lol:

aR99bMw 12-09-05 19:48

:chew:

flaviutza 12-09-05 22:38

Stie aleks ce stie......

Ariana 15-09-05 16:37

-

1 Attachment(s)
Sunt ceva fani BMW parca pe aici... din cate bag eu de seama... Facem un nou topic? :D

aleks 16-09-05 09:18

nu-mi doresc porsche, nu-mi doresc ferrari, nu-mi doresc lamborghini, tot ceea ce mi-as dori ar fi un m6, de cand am vazut primele fotografii pirat ale viitorului seria 6 am spus ca asta e o masina unica, e ca mustang-ul, un model de masina ce va face istorie

Ariana 16-09-05 16:57

That's right Alex! M6 ii ceva super(b)... Desi designul se schimba mult la noile modele de BMW... But hai pe topicu destinat Bavaria Motors.

Ariana 29-09-05 19:13

:D

2 Attachment(s)
New pics cu mine... but inca n-am cu(langa) masini.... :( :(( Cine are masina misto si imi face si cateva poze? :D Vb serios.... :-P

valib 29-09-05 21:42

mandra esti! :bunch:
te-oi poza io....cand a fi gata rabla mea:)

flaviutza 29-09-05 22:37

Re: :D

Quote:

Originally Posted by \"Ariana\"
New pics cu mine... but inca n-am cu(langa) masini.... :( :(( Cine are masina misto si imi face si cateva poze? :D Vb serios.... :-P

Iubita hai te rog maine,vineri in parcare la Heat sau suna-ma ca vin dupa tine cu o masina si te asigur eu ca nu va fi masina cu care sa nu ai poza,dintr-astea din Oradea.

flaviutza 29-09-05 22:51

.... Ha ha ha,ar fi o idee, maine sa facem o sedinta foto acolo,la intalnirea asta ca si eu vin cu inca doua fete,cele mai bune prietene acolo.

aleks 30-09-05 15:15

primesc si eu instantanee cu voi doua, flavia?

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning