![]() |
nu v-am jignit.....era o gluma....o rimat...tipe la volan cu tipe la bulan....aiurea.......E BAI? :lol:
|
NP,doar ca nu pricepeam expresi,nu am mai auzit-o si am laut DEX si nu exista \"bulan\" ce sa mai zic expresii afiliate....
Totusi bulna.......bulan....mai exatc la te refere-ai in contextu expresiei, din curiozitate..... :wink: |
Re:
Quote:
glumea si omul, iarta-l tura asta :lol: :lol: |
:twisted: bine, il iert...
DEFAPT AM EXPRIMAT ASTA SI EM CERUT DOAR SA-MI EXPLICE EXPRESIA....! CE-I ASA MARE LUKRU.... :chick: SI DA, ACUM SUNT TURATA.... (DIN ALTA CAUZA) |
Re:
Quote:
|
:chew:
|
Stie aleks ce stie......
|
-
1 Attachment(s)
Sunt ceva fani BMW parca pe aici... din cate bag eu de seama... Facem un nou topic? :D
|
nu-mi doresc porsche, nu-mi doresc ferrari, nu-mi doresc lamborghini, tot ceea ce mi-as dori ar fi un m6, de cand am vazut primele fotografii pirat ale viitorului seria 6 am spus ca asta e o masina unica, e ca mustang-ul, un model de masina ce va face istorie
|
That's right Alex! M6 ii ceva super(b)... Desi designul se schimba mult la noile modele de BMW... But hai pe topicu destinat Bavaria Motors.
|
:D
2 Attachment(s)
New pics cu mine... but inca n-am cu(langa) masini.... :( :(( Cine are masina misto si imi face si cateva poze? :D Vb serios.... :-P
|
mandra esti! :bunch:
te-oi poza io....cand a fi gata rabla mea:) |
Re: :D
Quote:
|
.... Ha ha ha,ar fi o idee, maine sa facem o sedinta foto acolo,la intalnirea asta ca si eu vin cu inca doua fete,cele mai bune prietene acolo.
|
primesc si eu instantanee cu voi doua, flavia?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning