![]() |
Re: E46 - 318i
Salut.. arata super masina.. de curios trimite un pm cu cat ai luat`o fara taxa de inmatriculare si de unde ti`ai luat farurile ca vreau sa pun si eu unu la punct din aprilie si arata bine.. ms
|
merci :)!
ai pm...... |
arata super bine sa o stapanesti sanatos si fara incidente
|
7 Attachment(s)
merci...claubmw92
Cum ieri a fost ziua mea..m-am gandit sa imi fac un cadou :) asa ca mi-am montat o plasma si am schimbat si becurile din interior cu "fluxuri" (asa mi-a spus ca se numesc cel de la care le-am cumparat), lumineaza alb-albastru. Pozele sunt varza..sunt facute cu telefonul...insa va faceti o idee :) Cand nu sunt aprinse luminile, plasma este f asemanatoare cu ceasurile de bord originale (nu este alba) |
Frumoase plasmele!!daca nu se vad albe ziua chiar arata bine!!Hai LA MULTI ANI !!si cati mai multi Km cu bmw si seatul!!;)
|
2 Attachment(s)
arata acceptabil....nu?!
e mult de munca....in cateva ore de abia am reusit sa vopsesc doua, dureaza f.mult pregatirea.Maine sper sa le termin :) |
de unde ai luat plasmele?
ai o poza cu ele in timpul zilei? |
10 Attachment(s)
f.intruder - am vrut ceva simplu.....asa se vad ziua
asa arata trimurile dupa cateva ore bune de munca, imi mai lipseste "doar" volanul :( (....sper sa apara si el) |
foarte au iesit acele ornamente cam asa ceva vreau si eu,eu am pus aotocolant si nu mi-au iesit bine poate imi vei spune si mie cum le-ai facut si cu ce le-ai vopsit ms frumos astept un pm
|
si eu as vrea sa stiu te rog cum le-ai facut :-). mersi.
|
da. cel mai bine spune aici fiecare pas :D ... si eu vreau sa stiu ;))
|
salut!
din nu stiu ce motiv mie acasa nu imi mai merge 4tuning-ul :( Eu am procedat in felul urmator: am scos trimurile cu o surublenita (am facut parghie ), apoi le-am dat cu un primer (cred ca asa se scrie) ,care pe mine m-a ajutat la exfolierea materialului cauciucat , apoi am frecat cu smirghel fin pana a ramas curat trim-ul.Pasul urmator a fost degresarea, un nou strat de primer si in final dupa cateva ore bune de munca...vopsirea.Pe mine m-a ajutat mult si vremea..a fost soare afara si s-au uscat f repede. Spor la treaba :)! |
vreau sa fac schimbul de ulei.....e bun Castrol Edge Formula RS OW - 40 pt motorul meu?ce cantitate imi trebuie (eu am 5l)?
|
4 Attachment(s)
sa mai inviem putin topicul...cateva poze ceva mai noi (facute cu tel)
|
farurile alea cam strica fata ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning