Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   SKODA Meeting (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/53914-skoda-meeting.html)

bmwm5 03-11-07 13:35

Re: skoda meeting

bun.te asteptam si pe tine

eddycdk 03-11-07 17:49

m-am uitat pe net si se pare k maine nu ploua la bucuresti decat pe la miezul noptii! ;)
poate avem noroc! de obicei sunt adevarate prognozele cam 80%...:???:
dar vom vedea maine...
drum bun tuturor celor kre vin din afara bucurestiului! :-)

bmwm5 03-11-07 18:29

am frecat azi la masina ca sa dau noroiul de pe ea de mi-au iesit ochii.nu vreau sa ploua,sa se aleaga praful de munca mea.hai ca a mai ramas un pic.sper sa aduca alex placinta aia :D

central 03-11-07 19:31

s-ar putea sa ajung mai tarziu caci are tata nitica treaba de dimineata sper sa nu va suparati cred ca ajung pe la 12:30 13:00 cam asa sper sa va mai gasesc acolo aveti grija la drum ca-s multi nebuni Drum bun!

eddycdk 03-11-07 19:41

t asteptam..doar nu o sa stam numai 1h..:lol:
pana vin toti...
sunt curios cine vine primul:D

central 03-11-07 20:44

ok atunci va multumesc pentru intelegere......
ps: am uitat sa precizez un lucru stimati posesori de octavia 2 fiti fericiti deoarece aveti cea mai tare masina din europa conform unui studiu realizat de britanicii de la Autoexpress Octavia 2 ocupa locul I in topul celor mai tari masini ale momentului la clasa medie destinate productiei in serie. Asadar ne aflam in fata passatului si a multor alte masini precum: Lexus RX (locul II), Honda S200(locul III) si multe altele.........asa ca fiti fericiti stimati skodisti:D

bmwm5 03-11-07 22:24

jajaja,lasa ca si fabia mea e buna :)

central 03-11-07 23:11

este este n-am ce zice;) dar te-ai gandit la ceva tuning?

al3xavier 04-11-07 03:30

hmmm...acum am gasit si eu un calculator cu net prin buc....cine ajuge primul sa ma sune si pe mine si sa-mi zica o strada si un numar ca sa ajun si eu...multumesc...0742426937

bmwm5 04-11-07 08:37

hai ca ne intalnim noi

mbgd 04-11-07 08:58

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 1182467)
hmmm...acum am gasit si eu un calculator cu net prin buc....cine ajuge primul sa ma sune si pe mine si sa-mi zica o strada si un numar ca sa ajun si eu...multumesc...0742426937

nu e mare 'inginerie'.intrebi pe oricine si-ti raspunde.

Stuey 04-11-07 09:25

Quote:

Originally Posted by mbgd (Post 1182544)
nu e mare 'inginerie'.intrebi pe oricine si-ti raspunde.

:) A VENIT ZIUA CEA MARE :D NE VEDEM ACOLO!

pitica_ucigasa 04-11-07 10:56

noroc cu intrunirea asta,ca ai mai gasit si tu motiv sa lipsesti de acasa.poate vorbesti cu baietzii sa-ti faca rost de o camera unde sa te muti si tu...incepand de azi/maine

Stuey 04-11-07 21:00

Pareri? O sa incep eu....chiar daca a fost putina lume...a fost un inceput.si mi-a placut.poate data viitoare o sa ne organizam mai bine si poate sa reusim sa dam startul la ceva frumos ;)

P.S : Pozele o sa le pun mai tarziu...ca nu am facut rost de usb sau de card reader...:(

eddycdk 04-11-07 21:11

4 Attachment(s)
ah stuey!!! mi-ai luat-o inainte!:lol:
acum m-am intors si eu de la bucuresti si pt k am tras niste cadre cu tel le atasez aici pana puneti voi pozele calitative!:-P
si mie mi-a placut...e frumos sa intalnesti si alti oameni pasionati de Skoda si nu numai cu care sa schimbi o parere, o informatie, cu care sa glumesti..intr-un cuvant alaturi de care sa te simti bine!
este un inceput promitator si poate in viitor ni se vor alatura si altii!:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning