![]() |
Re: Honda Civic 1,5 16v
mai precis, pe unde este circuitul asta?
|
sannicolau mare, la vreo 65 km de tm
|
3 Attachment(s)
poze cu guage boost montat pe masina :D
|
Io vad ca tu i-ai pus gand rau la masina asta:) glumeam....good job...sincer sa fiu cu tine nu ma asteptam sa iasa treaba...ai rupt gura targului...felicitari!
|
Ms domne a iesit chiar super bine dar pina la urma visul ramine un b16 turbo daca e putin noroc in preimavara asta si am pus mina pe o asa masina sigur va fi un proiect mare TURBO :D
|
pai si ce presiune face turbo acuma?
|
Cu ultimul reglaj am ramas la 0,6 bar dar nu e batut in cuie poate mai urcam putin .:???:
|
Eu as zice ca 0,7-0,8 sa fie maximul, ca e destul de riscant fara un soft smecher, si sa folosesti numa cea mai buna benzina (omv 100 sau petrom 99+). Cand vrei sa vezi cum stai cu alte masini, da-i un semn si se rezolva imediat;):twisted:
|
K mane azi am urcato in 0,7 mama ce mai trage de belea dar sincer mie cam frica sa ai dau pina in decuplare sa nu puste ceva cam tragic nustiu ce sa mai zic si de
dat nu prea stiu cu cine sa ma mai dau masini asa apropiate mie :???:. Apropo am o dilema ,o intrebare pentru cunoscatori asta nu o prea stiu sigur ,am scapato .,CE TAIE LA DECUPLARE ,BENZINA S-AU SCINTEIA?????. Ms. |
Din cate stiu eu taie benzina dar mai asteapta sa-ti confirme si altii ;)
|
asa stiam si io, dar poate stie cineva 100%
|
Pai ar fi cam logica idea. Daca Ecu taie curentul atunci benzina intra in camera de ardere dar nu va fi arsa :!: ceea ce nu ii bine pe cand daca taie benzina nu se intampla nimic
|
asa da... intercooler,ceas de presiune... asa mai merge :D
p.s. cat a fost ceasul de presiune? ca vreau si eu 2ceasuri.. de temperatura ulei si presiune ulei |
Quote:
|
SALUT...
felicitari pt prima honda civic TURBO din ramania...:rolleyes2(cred ca e prima ...nu?) o intrebare ...de la ce masina e intercoolerul ala?? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning