Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

EvLSant0S 25-07-05 21:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Race\"
EvLSant0S esti stupid.Mai du-te si tu pe la scoala si invata sa citesti,si dupa aia poate o sa-ti dai seama ca aici e vorba despre Logan vs Cielo,nu Logan vs BMW-uri antice decapotabile pentru cei care vor sa compenseze lipsa centimetrilor in anumite locuri.Arata-mi si mie un om care are dilema \"Logan sau BMW cabrio\".In general problema se pune \"Logan sau Golf/Astra SH\".
Logan are garantie extinsa 3 ani.Deci in cei 3 ani nu vei plati nimic din buzunarul tau.Vreau sa vad si eu BMW-ul ala care te tine de cel putin 10 ori mai mult,adica minim 30 ani.
Si chiar daca iesi mai bine cu BMW-ul ala,tot nu vad cum afecteaza disputa Logan vs Cielo.

Vezi cu .... \"esti stupid\" ala ....
oi fi desteptu ...
s-a discutat 7 pagini despre logan / cielo .. nu ti se pare normal sa se dea si in altele ?
anyway , tu vrei sa ne convingi ca logan e ce e ... : /
Logan si-o ia de la Cielo , am mai zis-o ...ce vrei sa mai zic de astea 2 ..
iti zic decat atat: am senzatia ca faci partea din categoria aia a romanilor .. mai .. \"putin inspirati\" .....

Rolex_Logan 26-07-05 00:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Logan si-o ia de la Cielo , am mai zis-o ...ce vrei sa mai zic de astea 2

cred ca esti penibil citeste si tu al doilea post ... poate eu nu am citit bine nu stiu da acolo parca un logan facea un cielo asa ca ciocu mic

si sa sti ca ma doare-n Poola daca crezi ca sunt din categoria romanilor mai putin ispirati ... pentru ca eu unu te consider pe tine un om mai putin inspirat care decat sa isi schimbe masina odata la 10 - 15 ani prefera sa isi cumpere una la SH cu 10 ani mai batrana si sa o tina ... eventual sa se si ingroape cu ea ... reveniti-va oameni ca masina nu e numai pentru liniutza sau talente de doi lei la semafoare

EvLSant0S 26-07-05 00:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Rolex_Logan\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Logan si-o ia de la Cielo , am mai zis-o ...ce vrei sa mai zic de astea 2

cred ca esti penibil citeste si tu al doilea post ... poate eu nu am citit bine nu stiu da acolo parca un logan facea un cielo asa ca ciocu mic

si sa sti ca ma doare-n Poola daca crezi ca sunt din categoria romanilor mai putin ispirati ... pentru ca eu unu te consider pe tine un om mai putin inspirat care decat sa isi schimbe masina odata la 10 - 15 ani prefera sa isi cumpere una la SH cu 10 ani mai batrana si sa o tina ... eventual sa se si ingroape cu ea ... reveniti-va oameni ca masina nu e numai pentru liniutza sau talente de doi lei la semafoare

ummmm, ... te-a bagat cineva in seama?
vorbea cineva cu tine?
daca tu zici ca loganul bate cielo ...
e treaba ta

Rolex_Logan 26-07-05 00:38

da de cand ti-a cumparat mamica ta forum personal ... sau crezi ca daca esti de-al casei ai drepturi deplina ... mai usor cu tupeul

EvLSant0S 26-07-05 00:46

oh da , imi cer mii de scuze zeule ...

ia zi .. ce masini ... ai vazut tu ... sa si-o ia de la logan ..
stai , sa reformulez ..
ai vazut tu , cu ochisorii tai ... cum un cielo - si-a luat-o de la logan ?
i think not .......

in timp ce tu ... vbesti din ... parti ..
altii fac teste , am de 120124124 mai multa incredere in shadow , ei in after dark , au si cielo .... si logan ..
sunt sigur ca au facut testele .. si .. voila .. ghici cine a castigat ..
by bye
p.s dar sa stii ca....... ummm ...pe cuvant ca nu te bagase nimeni in seama...: /

Rolex_Logan 26-07-05 00:49

fie ca tine ... da sa sti ca nu era nevoie sa imi spui ca sunt un zeu ... dar apreciez politetea ta

EvLSant0S 26-07-05 00:51

faceam misto ................. :lol:

Michael 26-07-05 01:00

Cielo rules :lol:
am avut victime frumoase cu el printre care si loganul de vro 100 cp al lui Andrei

EvLSant0S 26-07-05 01:22

in concluzie, rolex...
u should shut the fuck up.... : /

Bytzu 26-07-05 09:08

deci: vorbind strict pe 400m:

cielo mic de 75 si-o ia de la logan de 90, nu si de la logan de 75

cielo mare de 86,90, sau cati o avea, face orice logan, 75 sau 90

si terminati cu cearta si offtopicu, ca unii dintre voi ...sa mai zic ce sau ce nu au? :wink:

Race 26-07-05 09:16

Eu cred ca am specificat mai devreme ca nu am Logan si nici nu am de gand sa-mi cumpar vreodata.Nu e o masina pentru mine.Dar nici Octavia sau Passat nu sunt masini pentru mine,si mergand la extrem nici un S-class,in sensul ca de banii aia prefer ceva sport oricand.Doar ca nici nu arunc cu noroi in ele.Faptul ca Dacia nu a produs o masina sport de 8.500 EURO e normal,pentru ca nimeni,nici macar coreenii,nu pot face asa ceva !
Logan 1.6 e mai rapid decat SN,iar eu cu SN am facut destule Cielo.Degeaba le tot aburiti,80 CP e mai putin decat 90,iar masa e cam aceeasi.Iar cand fortezi la maxim pana la 100 km/h,cutia prost etajata a Loganului nu se prea simte,ca nu ai nevoie decat de primele 3 trepte.

shadow 26-07-05 21:04

Sper ca ati auzit azi la toate posturile de TV cum Loganul a picat un test de fiabilitate in Germania!!!
Mai exact este vb de \"testul elanului\" in care s-a rasturnat Loganul!!!

blowwind 26-07-05 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Sper ca ati auzit azi la toate posturile de TV cum Loganul a picat un test de fiabilitate in Germania!!!
Mai exact este vb de testul in care s-a rasturnat Loganul!!!

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9614 look here :)

alexutzu 26-07-05 22:02

ma si miram sa nu apara o vorba aici despre testul cu Logan :lol: :lol: :lol:

shadow 27-07-05 21:05

Dupa testul asta vad ca s-au linistit spiritele, macar acum ne-am mai convins un pic despre mult titratul Logan!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:55.

- Copyright 2026 4Tuning