![]() |
Re: Micutzu - In memoriam
la asta ma gandeam si eu,sa nu fie vreunu care sa strice momentul
|
btw.. va rog sa parcati pe unde puteti cat mai legal... sa nu blocati strada.. ca iar ne pune "gradatii" in cap..
|
Ok, ora 22 sa fie
|
interesanta faza cu politistii...
|
De la ora 9 erau acolo.
|
ce baieti.astia au niste puteri...supranaturale
|
asta sa fie doar o mica dovada ca forumurile sunt supravegheate... si ca sa aveti grija ce vorbiti in general!
|
Forumul ar trebui sa ramana pt discutii despre masini nu despre iesirile in strada ...
|
Quote:
|
On topic ... e trist ca pe acel stalp in loc sa fie o cruce si poza prietenului nostru ... e un cos de gunoi ...
|
am tras si eu cu urechea la variantele pentru cruce.o sa se faca ceva.TREBUIE sa se faca ceva,ceva daca se poate greu de furat si bineinteles,aprobat de primarie
|
daca vreti sa puneti o cruce va duceti la primaria de sector si cereti aprobare....dati ceva acolo....apoi o montati ....n-o sa fure nimeni .... sunt cruci de ani de zile in bucuresti in zone mai rele si nu le-a luat nimeni...
Va urez succes...intr-o zi se rezolva totul....vointa sa fie |
hey...............sunt nou pe zona.........si ma ocup cu muzica vreau neaparat sa fac o melodie in memoriam pt Micutzu' dar am nevoie de cateva chestii .......... daca as putea sa iau legatura cu vre-un prieten apropiat ar fi genial
|
se cam preicepe moxu si e chiar pasionat , ar fi ideal sa ia legatura cu florica nsl sau cineva care a fost apropiat cu micutzu , garantez ca face treaba buna !
un sfat ceva? o aderesa de e-mail ? |
da-mi id meu este roobert_roberty...daca vrei ceva...sa te ajut...moxu...
nu sunt gabor nu sunt nimic....sunt doar varul lui ....decat ata....nu va faceti griji....daca nu va convine ceva...sa imi spuneti.... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning