![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
Quote:
ori am inteles eu postul gresit ori tu ai sarit peste ceva la regulament va fi juriu ..... nu se mai voteaza pe forum ... si este juriu care stie si modelare si tuning ..;) cu proiectul stau destul de bine nu este inca gata dar nu mai am mult de lucru |
sunt de acord cu grigo la partea cu prezentare... eu nu ii vad rostu...
masina... mda masina e gata in proporti de 78% :-P da nu-i problema ca se rezolva repede faza e ca de o sapt si ceva parca nu am avut mini cea mai mica pofta sa modelez la ea... intram si dupa o jumatate de ora ma scarbeam... nu-i problema ca timp este si cu siguranta am sa termin masina... |
lucrez si eu la ea...
e naspa rau masina:D:D...si numa acuma mam apucat d ea :D ... am facut cam ....20% :D :D ..da o termin ..promit :D |
Am inteles faza ca o sa fie juriu, si tocmai de aia zic sa facem ceva de genul asta, cu o descriere, pentru ca asa le este mai usor sa aleaga daca inteleg cea ce vad.
Eu cu masina pot spune ca sunt pe la 90%, momentan am ajuns la niste test rendere, sa vad cam ceea ce a iesit pana acum, si fac corecturi, de aici e treaba migaloasa cu lucruri marunte, care dureaza cel mai mult, si se vad cel mai putin :( |
Lucrarile vor fii postate pe forum inainte de jurizare, sau numai dupa?
|
Quote:
|
Quote:
|
da o sa se faca un topic special dar numai dupa desemnarea castigatorilor....
|
Puteti sa-mi ziceti si mie va rog cand este ultima zi in care se mai pot trimite imaginile, multumesc.
Un an nou fericit la toti!!!:D chiar asa de greu e sa citesti si tu regulamentul ala..... crezi ca am facut topicul ala degeaba ai mai pus intrebari la care daca citeai regulamentul gaseai raspunsul inainte sa intrebi citeste regulamentul |
baietii cum stati cu lucrarile ? merge merge ?
io am bagat la randat :D |
eu nu :( ..merge da greu ..si timpu asta...in fiecare zi tre sa plec :( ..nush dak termin ...mai am lateralele fundu interioru rotile si restu :)) ... oi face cumva ...da merge foarte greu ... da pana acuma imi palce.... sa zic asa...cam 35% ..
|
deci am si eu o intrebare
cand este deadline'u lucraile trebuie sa ajunga pana pe data de 10 sau si 10 inclusiv... sa zicem ora 23:59 10.01.2008 :) ca sa stiu cum ma intind cu randarile... |
Quote:
adica pana pe 10 la ora 00:00 |
Quote:
Chiar cam cat stati la o randare?Daca tot veni vorba |
Quote:
si cel mai mare pana acum de aproape 6 ore cam nasol :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning