Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/52376-oltcit-club-11rl-bc-99-fnx-the-grimm-reaper.html)

Acc3l3ratoR 23-02-09 08:48

re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper

yup...dar nu prea ai ce sa ungi pe la el decat tijele alea doua si pe marginea filetelor celor 2 suruburi cu roti dintate...

Andutu TZH 11-04-09 20:02

Ce mai este nou cu masina,ti-a sosit prelungirea de la gini?

Acc3l3ratoR 12-04-09 22:25

da....
si mai am si o bara spate de fibra (model de la AVI - multumesc, dar cu parere de rau lui PdD:rolleyes2)

Astea vor fi modificate ... zic eu unicat si vopsite in culoare masinii...

Poze vor fi cand vor fi gata ... :twisted: ... toate !!!

Ps : Moartea;) a primit ieri un alternator FEMSA..
are cineva idee de cati amperi e??? pot sa spun ca are o carcasa de plastic de culoare albastra... si ca e luat de pe un motor de GSA 1300

Danutz Bratosin 12-04-09 22:32

Teoretic ar trebui sa scrie pe el de cati Amperi este...
L-ai verificat? incarca?

Acc3l3ratoR 13-04-09 08:28

cert e ca incarca :shock: ...se poate vedea si fara sa masor ...
un exemplu ar fi ca nu mai oscileaza lumina farurilor cand accelerez...e constanta si becul de la baterie nu se aprinde de loc nici chiar la 400rpm(pe bord:rolleyes2) ci doar cand pun contactul pe prima pozitie ceea ce e normal

Danutz Bratosin 13-04-09 11:57

Si ce fel de alternator e? de pe ce masina? te-ai uitat pe el si nu scrie cati amperi scoate?

Acc3l3ratoR 13-04-09 14:27

nope...
n-am vazut decat un cod... pe care nu l-am notat

Acc3l3ratoR 26-04-09 21:07

dea...
s-a ivit o problema ... cu sonda de la cutie :
faza e ca raman becurile de mers inapoi aprinse la o intensitate mai mica (ar trebui sa fie stinse:rolleyes2) ... chiar daca e bagata in alta viteza decat marsarier!!!:sad: am incercat toate treptele... 1.2.3.4 si 5:!:
faza e ca daca bag in marsarier becurile se aprind mai tare ....:shock:
taicamiu zice ca ar fi o masa aiurea... oare ca sa fie??

A mai patit cineva asa ceva???

PS: cutia mea e 5 fr(axel 12 trs)

julaikos 26-04-09 21:11

nu conteaza ce cutie e,cel mai simplu de verificat,scoti mufa aia cu doua fire de deasupra etrierului stang,alea sunt firele ce duc la intrerupatorul ala din cutie,daca tot se aprind slab becurile atunci problema e in alta parte,poate in triple?ai incercat,face asa cu luminile de pozitie aprinse/stinse?
p.s. daca e dus intrerupatorul ala,costa vreo 3-4 lei unu,dar vezi sa il iei cu tine ca model,ca mai sunt unele de dacie cu o bila in cap,iar la oltcit are o tija de vreun cm lungime parca
ca sa-l schimbi dai jos aeroterma si burlanul de evacuare dintre caseta de directie si caroserie de pe partea stanga(cea cu delcoul) si cu cheie de 22 parca il desfaci :D

Danutz Bratosin 26-04-09 21:12

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 2268661)
dea...
s-a ivit o problema ... cu sonda de la cutie :
faza e ca raman becurile de mers inapoi aprinse la o intensitate mai mica (ar trebui sa fie stinse:rolleyes2) ... chiar daca e bagata in alta viteza decat marsarier!!!:sad: am incercat toate treptele... 1.2.3.4 si 5:!:
faza e ca daca bag in marsarier becurile se aprind mai tare ....:shock:
taicamiu zice ca ar fi o masa aiurea... oare ca sa fie??

A mai patit cineva asa ceva???

PS: cutia mea e 5 fr(axel 12 trs)

Pai si eu cred ca iti da ceva pe undeva la masa...de se aprind mai slab.
Sonda daca era defecta nu se mai aprindeau deloc...verifica stopurile si mufa in care acestea se prind...de multe ori am avut si eu probleme acolo;)

Acc3l3ratoR 26-04-09 22:20

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2268675)
nu conteaza ce cutie e,cel mai simplu de verificat,scoti mufa aia cu doua fire de deasupra etrierului stang,alea sunt firele ce duc la intrerupatorul ala din cutie,daca tot se aprind slab becurile atunci problema e in alta parte,poate in triple?ai incercat,face asa cu luminile de pozitie aprinse/stinse?
p.s. daca e dus intrerupatorul ala,costa vreo 3-4 lei unu,dar vezi sa il iei cu tine ca model,ca mai sunt unele de dacie cu o bila in cap,iar la oltcit are o tija de vreun cm lungime parca
ca sa-l schimbi dai jos aeroterma si burlanul de evacuare dintre caseta de directie si caroserie de pe partea stanga(cea cu delcoul) si cu cheie de 22 parca il desfaci :D

sonda practic simte cand bag in marsarier.. curios :rolleyes2
Cand s-a intamplat asta azi faceam ore de condus cu Mada... (ca nu a mai condus de mult)si s-a cam incins motoru...
ma gandesc acu ca s-o fi topit mufa si face contact pe undeva...:shock:

julaikos 26-04-09 22:30

daca firele alea doua s-ar topi si ar atinge de masa pe undeva,s-ar putea intampla doua chestii
1-firu cu plus pe el atinge=se arde siguranta(si nu mai merge nici electrovalva de la carb)
2-firu fara tensiune pe el atinge de masa=nu se intampla nimic
ce patesti tu poate fi doar din intrerupator,si anume nu se rupe bine contactul in el,atata tot :)

Acc3l3ratoR 27-04-09 15:11

deci cred ca am sa scot mufa ...si vedem ce se intampla...
ms de sfaturi baieti!

Acc3l3ratoR 01-05-09 11:38

zis si facut...
am scos mufa care vine la sonda ...si nu se mai aprinde....
cred ca s-a blocat in marsarier...
asa moare pana cand o dau jos...

Acc3l3ratoR 07-05-09 22:00

1 Attachment(s)
Uitasem sa pun pozele cu ledurile de pozitii...
cam asa se vad...

All times are GMT +2. The time now is 06:35.

- Copyright 2026 4Tuning