![]() |
deci a ramas k ne intalnim azi la5 in centru la stropitoare???
|
Stefan trebuia sa imi zici si mie ca v-ati intalnit azi !!! Ca eu numai am calc !! Dar na in fine :(
|
Pai tu mi-ai spus ca pleci pe Rarau. Si nu ne-am mai intalnit. Vremea a fost extrem de nasoala oricum.
|
Aha dar ieri nu v-ati inatalnit ???
|
nu sau mai intalnit nimeni.doar stefan cu cei de la iasi park.nu stiu...oricum nu a avut loc vreo intalnire oficiala :lol:
|
nici macar atat. Alex a venit luni de la Iais si a plecat inapoi repede pentru ca nu erau gata pragurile.
|
ceva noutati? sau ...? inca nu am vazut nici un anunt pe 4tuning..:( si nimik...:((
|
Acum vin de la aeroport. Anuntul pe 4tuning poate aparea in momentul in care am hartia semnata si stampilata. Si o voi avea in seara asta.
|
ati vazut anuntul pe 4tuning??
asa mai merge |
Saluatri la toata lumea.
Vreau sa va anunt ca exista posibilitatea sa avem o terasa cu parcare care sa fie a noastra. Si parcare unde sa fie loc si de un drift sau burn. Mai multe detalii saptamana viitoare sambata, cand sper sa ne intalnim in numar cat mai mare. |
deci sa inteleg k sambata viitoare(sapt cealalta) va fi o noua intalnire????
|
da
Si va fi la noul loc de intalnire. Unde vom avea masa rezervata, locuri in parcare etc. Dupa discutiile de miercurea viitoare va pot da mai multe detalii. |
Re:
Quote:
dar uitate cati ani ai tu si cati am yo e o diferentza :( |
Te asteptam cu cea mai mare placere. Nu am inteles care este treaba cu varsta.
|
Se refera ca poti sa ii fii tata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning