![]() |
Re: SKODA vRS
salut ti-a iesit f.frumoasa masina.CAm ce nota ii dai la confort:D:D
|
ii dau o nota f buna.la confort are 10 pt ca drumurile din ro sunt pline e gropi si are suspensia moale dar tinand cont de puterea si performantele masini totusi trebuia o suspensie mult mai rigida.cred ca aici sa facut economie.in rest sunt f multumit nu am ce comenta
|
apropos, plus-urile alea cinci (de la semnatura) reprezinta cumva cate 10 CP fiecare? :?: :rolleyes2
intreb din curiozitate..;) spor la treaba in continuare! |
Quote:
|
nici pe proiectoare nu e recomandat xenonul. Proiectoarele sunt pentru ceata si acestea trebuie sa lumineze in imediata apropiere a masinii nu la departare, dealtfel pe ceata o lumina putin mai galbuie chiar este folositoare. Xenon in proiectoare e cam fitza...nush...
|
oricum eu nu ies pe ceatza si pe timp rau decat daca e ste f mare nevoie.am alta amsina pt timp de genul asta.in faza lunga da e o prostie dar in proiectoare daca as pune doar in far sar vedea frumos xenonul si in proiectoare galben asa ca raman pe xenon faza scurta si proiectoare
|
Felicitari Naka,....ai o super masina.Sa o stapanesti sanatos!
Bora a ajuns pe maine bune? |
si tie asemenea iti doresc la fel cu bmw ul arata f f bine si cred ca o sa iasa si mai si.da bora a ajuns f bine este in bucuresti acum
|
http://skoda.anunturi-auto.4tuning.r...SI-110774.html Din cate vad este adevarat:(.....succes la vanzare...!!
|
dap este adevarat,masina nu are nici un cusur daca se vinde urmeaza ori un m3 e46,ori un s3,ori un a5 ramane sa ma mai gandesc.daca nu ramane in primavara vara sa ma apuc de ea serios.
|
Quote:
|
:-P pai poate nu o sa o vand si ma apuc serios de ea:-P
|
Quote:
|
si referitor la tine naka...baiatule...tu ai xenon pe scurta dar nu e asa albastru pt ca e de fabrica .nu exista far decat cu lupa pe O2 cu atat mai putin pe rs..ciaox
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning