![]() |
Re: My Car : Oltcit Club 12 TRS AXEL .
In sfarsit am reusit sa termin interiorul ( l-am facut negru tot ... ) , mi-am luat presuri racing , am pus folie in sfarsit pe luneta si cel mai important ... astazi am reusit sa imi cumpar volan sport :D , maine sper sa il pot monta ;) .
O sa revin cu poze in curand ! ! ! Salut ! ! ! |
6 Attachment(s)
Poze ... cu noile achizitii :D .
|
3 Attachment(s)
Mi-am lasat si eu masina jos , deocamdata nu am decat cateva poze dar maine o sa revin cu mai multe .
|
salut ce bine arata asa lasata...dar ce iai facut? adica cu ce lai lasat jos...suspensii schimbate...arcuri schimbate...arcuri taiate..
|
probabil a lasat-o doar 1 dinte, din bara de torsiune.
oltcitul nu are arcuri, ci doar bara de torsiune + amortizor. De unde ai lasat-o, din partea unde se imbina bara de torsiune cu bratul inferior, sau in partea cealalta, unde se imbina cu lama de flexiune? Vezi ca daca dai 1 dinte din partea din fata = 4cm, 1 dinte din partea din spate = 1cm, deci se poate lasa cam cat vrea muschiul tau:) naspa e ca o sa iti tzopaie din cauciucuri. Ai NEAPARAT nevoie de amortizoare de spate montate pe fata (eventual intarite), sau amortizoare mai scurte (mai scurte ca si cele originale de pe fata). eu am pus amortizoare pe gaz, QH, englezesti, au vreo 1000km, sunt gata adaptate (marite gaurile bucsilor de prindere), daca vrei...putem trata un pret pentru ele (eu am masina si mai joasa, mult mai joasa) |
Nu am facut asa am procedat altfel :D , mult mai simplu si mai usor , am slabit toti pivotii , capatul de bara si ce mai este pe acolo mai putin planetara ... dupa aceea am desfacut bara de torsiune din lama de flexiune si am scos-o , am pus roata la loc si am lasat masina jos , dupa aceea am pus bara de torsiune la loc in lama de flexiune am strans-o si gata :D ( asta am facut pe fata ) , iar pe spate am scos bara de torsiune ( pe o parte si pe alta ) si am ridicat-o in sus cat sa mai am loc sa bag roata .
Mai mult de atat nu am avut cum sa o las pe fata este la maxim , iar pe spate mai mergea dar nu mai aveam cum sa mai bag roata . Salut ! ! ! |
arata sooper....si vopseaua...si farurile...si spoilerul fata sunt sooper...acu ii sta si mai bine lasata;) felicitari!:-P
|
Ms ... o sa revin cu poze mai pe seara .
Salut ! ! ! |
7 Attachment(s)
Poze .......
|
2 Attachment(s)
Salut, uite pozele :), mama ce semnatura ai :)), nu stiam ca ai clean loock pe oltean :D
|
cu tzopaitul cum stai?:):):):)
|
Multumesc pentru poze Cosmin .
Valib stau bine cu tzopaitul . |
bine zis "bine" :D
|
Topaie rau de tot ... o sa imi cumpar si amortizoare de spate :D sa le pun pe fata , i-am mai taiat din schimbatorul de viteze si i-am schimbat capul ala rosu , i-am pus unul frumos din imitatie de carbon arata frumos acum nu mai este asa urat .
Salut ! ! ! |
hy ca a inceput sa iti placa oltcitu :)) super tare lai facut :) asteptam niste jentzi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning