![]() |
Re: Ce aparat foto folosesti ?
De obicei Folosesc telefonu '' samsung omnia 5mpx'' si in ocazi mai speciale ''sony Cyber-shot'' cred ca asa se numeste , de 7.2 mega pixels. Pe camera mai ie scris Dsc-w110.
|
canon 450d cu 50mm fix f1.8 sau cel de fabrica 18-55 :( inca :D
|
Sa-l folosesti cu placere si sa ti aduca Doamne Doamne un L :P
|
Canon 350d cu 50mm 1.8 si vreau sa-mi iau un 75-300...si un obiectiv macro sh :)
|
Eu folosesc Nikon Coolpix L16 de 7.1 MegaPixeli. Sunt foarte multumit de el.
|
Voigtlander Brilliant si Zeiss Ikon Ikonta cu film de 120. La capitolul DeSeleRuiala, un Olympus 510, nimic interesant. Apucati-va de aparate vechi, e mult mai palpitant... :)
|
mult mai palpitant, mai ales ca n-ai de unde sa cumperi film si nu ti-l developeaza nimeni :D
am un amic care trage cu un Rolleiflex 80mm 2.8, isi developeaza si isi scaneaza singur cum Dumnezeu sa mai ierte ai ajuns de la format mediu la cel mai prost senzor dslr existent pe piata la ora actuala? |
un "proaspat" fujifilm s5800...:rolleyes2
|
Felicitari :) Vezi ca am niste accesorii pentru el :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Voigtlander Focussing Brilliant V6 - 1930 Kodak SIX-16 Art Deco - 1933 Zeiss Ikon Ikonta 520/2 - 1931 Kodak Junior 0 - 1939 Kodak Six-20 Target Hawk-Eye - 1933 Zeiss Ikon Box Tengor - 1934 Agfa Karat 6.3 - ~1938 Voigtlander Avus (cu placi de sticla) - nefunctional - 1930 Carl Zeiss Werra 1e - 1950 - piesa de rezistenta foarte rara Eho-Altissa - Boz nr. 210 - 1938 Agfa Clack - 1954 Momentan, folosesc doar foldingul Ikonta si TLR-ul Brilliant. Mai am un proiect cu ceva american, foarte vechi si foarte rar. Depinde in ce masura este functional. O sa bag si poze A/N facute cu fiare vechi de peste 70 de ani. Uite cateva din ele. |
Impresionanta colectie.
|
5 Attachment(s)
Poze cu un aparat vechi de 80 de anisori... E amuzant sa stai 5 minute sa pregatesti fotografia, cu exponometru, incercand sa apreciezi distanta ochiometric, incercand sa incadrezi cat de cat (la TLR se vede in oglinda :) prin vizor), dupa care, sa apesi declansatorul, auzind un CLACK mecanic, la care aparatele digitale doar viseaza. Sunt primele mele poze cu vechitura asta;) Mai trebuie sa-l reglez o idee.
Last update: 1907 Emil Busch :rolleyes2:rolleyes2 cu conversie de la placa la film de 120. |
Deci foarte tare !! Respect maxim pt ce ai , si ce faci cu ele, imi place f mult cum ies fotografiile.
|
Va salut !
NIKON D80 10.2 Megapixeli - obiectiv AF-S Nikkor 18-70 mm 1:3.5-4.5G ED |
Eu folosesc un CANON 400D cu un obiectiv CANON 28 - 105 si cam atat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:44. |
- Copyright 2026 4Tuning