![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Quote:
|
4 Attachment(s)
promit ca o sa pun si poze noi:-P
|
ar fi misto spoilaru fata da ai avea ploape la capota dintro bucata...
|
pozele de la mune sunt facute in drum spre balea lac?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
frumusel lucrat
|
frumos loganu lu' cumnatato :-Pda sa ii puna tot kitu daca tot a inceput :rolleyes2
|
Quote:
in curand o sa apara si ceva poze cu ag 88 rak asteptam pragurile, un pic mai tarziu si niste jenti sunt deja in proiect sa vedem ce ne mai aranjeaza.......:-)mai inati sa vad daca iau omologare pt jenti si pt farurile de golf.....:lol: :cry: |
Sa nu ai probleme cu politia daca pui faruri de golf...oricum ti'a iesit bine pana acum.
ia incearca sa vopsesti grila la bara fata cu negru...eu spun ca ar da bine |
10 Attachment(s)
Uitati pozele de mult promise.Sper sa va placa:-P:P...
|
Quote:
|
sincer , pastreazo pe asta si mai lucreaza la ea , ca are potential.tu decizi pana la urma,respectele mele
|
174000?????????????????????e extrem de mult!la solenza nici nu ar trebui sa se simta dif intre GPL si benzina.nu merita sch.nu o s-o mai vinzi in veci la km astia si o sa bagi o kark de bani in ea.nu te baga.sfatul meu....
|
masina din 2004 si deja 174000 km, plus ca mai e si galbena si e pe gpl. dupa amanuntele astea eu unul as crede sigur ca a fost taxi.
cum zicea si bolidu, prea multi km si o sa ai de bagat ceva bani in ea, iar in cazul in care a fost si taxi poti sa te uiti atent la imbinarile dintre elementele caroseriei sa nu fi fost atinsa pe undeva ;) parerea mea e sa ramai la dacia ta, arata bine, ti`ai facut`o pe placul tau si esti acomodat cu ea. la cealalta pe langa bani sa o pui bine la punct o sa trebuiasca sa o iei de la capat si cu modificarile. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning