![]() |
Re: Cielo lowrider B43AHA
serban te intreb si eu ceva de unde ai luat semnalizarile din aripi <de ce masina sunt>si jantele sunt pe 15 <195/50/15> ai facut vreo modificare sa le pui.....au fost bune prezoanele de jante de tabla sau a trebuit sa iei altele..
Ms mult o zi buna.. |
deci nu am cuvinte pentru acest cileo..e bestial..simplu si frumos..bravo frate...bafta
|
@aditzu_adx - merci pt apreciere, la cata munca am depus pt el sa sti ca, conteaza aceste imbarbatari ca sa poti continua
@l@uryo_bo$$ - semnalele sunt de vw dar nu originale(cred ca o sa le schimb cu unele originale) , acum pe fata am 195/50/15 iar spatele 205/50/15, am folosit prezoanele jantelor, iar pe spate am ciocanit si tras de aripi la greu(au ET35 si J7) |
ok ms
Mai am o singura intrebare. De ce fel de wv si daca merg fara nici o modificare.Si eu am luat jante sunt <195/50/15 crezi ca imi merg fara nici o modificare labuza..<sau poate doar sa stranb buza aia mica >> |
Quote:
|
Eu ma gandeam sa imi iau un ciocan de cauciuc <<sa nu sara vopseaua> si sa indoi buza aia din interior si cred ca merge...:d
Ms mult pt raspunsurile tale cu asta am incheiat... |
7 Attachment(s)
si ultimele update-uri, in deosebi cu proiectoarele la care pot spune ca am muncit cu adevarat mult(eu personal :D)
|
misto misto ;)) sa ai mare grija de ea acum si bafta multa in continuare
|
u chiar ma faci sa renunt la barile de tuning....imi place f f mult cum da cu suspensie sport si spoilerele originale
era sa uit.....am facut si kilometrajul:D |
merci, merci
@dun3_g - nu stiu ce sa-ti zic, cred ca masina ta si-a facut deja o imagine prin felul in care arata si arata chiar bine, este nasol ca e dureros sa iesi cu ea pe strazi asa la ce gauri avem pe aceste meleaguri. f bine ca ai reusit si kilometrajul, poate nu ma uiti si pe mine cu ce am vorbit. |
nu te-am uitat...poate chiar sambata o sa ajung prin bucuresti
|
dun3_g.. parerea mea ca ar fi cel mai bine sa renunti la barile alea.. de la distanta dau bine.. da` cand vii mai aproape.. nush asta e parerea mea.. sper sa nu te deranjeze.. ;)
|
te rog zimi ce este chestia aia neagra intre filtru si admisie cum va turbina electrica ???
|
8 Attachment(s)
am incercat sa fac poze si cu aparat foto, dar a ramas fara baterie si ala.
|
super frumos arata masina ... sa ai grija de ea sa o pastrezi asa mereu
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning