![]() |
Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)
R.I.P.
imi pare rau sa mai aud ca inca un tanar a murit in accidentele moto:cry: :cry: :cry: adevarul e ca nu motoru' omoara, dar lipsa de experienta+increderea prea mare in tine.... pacat....:cry: |
Dumnezeu Sa`l Odihneasca ! Motoarele Astea Aduc Niste Senzatii Tari , Dar Si .. Moartea ! Deja Aud Saptamanal Despre Accindente Implicand Motociclete Sau Scutere ! R.I.P. GAM !
|
Dumnezeu Sal Odihneasca !!! R.i.p
|
D-zeu sa-l ierte! condoleante familiei!
|
respect pt toti cei care au venit in aceasta seara sa aprindem o lumanare si sa punem o floare la locul unde cu o seara in urma avea sa urce la cer prietenul nostru al tuturor GAM-ul...
Odihneasca-se in pace |
Sincere condoleante familiei si prietenilor.
|
R.I.P.:cry:
|
Dumnezeu sa-l odihneask in pace.
P.S. Cati trebuie sa mai moara pana realizeaza lumea ca motoarele si inexperienta SUNT PERICULOASE, Sincer sa fiu eu nu pot sa inteleg cum doarme noaptea un dealer de motoare, cand stie ca a dat pe mana unui novice un motor de masina pus pe doua roti. DE CE NU SE FAC NISTE CURSURI DE PREGATIRE MAI RIGUROASE PENTRU ACESTE VEHICULE, lumea moare cu duzina pe motoare in fiecare an, oare cand se va face ceva pentru a combate acest fenomen. El este al nu stiu catelea care a murit acest an din cauza motocicletelor oameni buni, deschde-ti ochii si ganditi-va ca este vb de viata voastra la mijloc, nu va urcati pe motoare dak nu aveti oarecare cunostiinta, motorul nu este o masina!!! |
offf... dureros pentru cei ce i-au fost apropiati... si foarte trist pentru cei ce l-au cunoscut...
vad zi de zi reportaje pe tv cu accidente mortale... si trec detasat peste ele... si poate chiar uneori zic despre respectivii ca au "cautat-o" punandu-si singuri viata in pericol... insa in cazuri ca cel de acum, cand o persoana pe care o cunosteam cade victima unui astfel de accident, mi se face pielea de gaina... mai ales cand e cineva care avea viata inainte de trait... :( ... foarte trist... ODIHNEASCA-SE IN PACE!!! |
2 Attachment(s)
:sad: :sad: :sad:
|
Offf il stiam si eu din vedere de pe la curse si intalniri.
Rest In Peace. P.S. Cand ai decis sa iti cumperi vitezana trebuie sa fii constient de faptul ca intr-o zi s-ar putea sa nu mai ajungi acasa si dupa ce constientizezi chestia asta trebuie sa mergi in asa fel incat sa-ti maresti sansele de a ajunge acasa intreg dupa fiecare iesire. Pacat ca mor atatia tineri care nu au rabdarea sa treaca prin toate etapele motociclismului si sar direct la motociclete puternice ajungand in situatii pe care nu le pot controla din lipsa de experienta. |
Rip ... ce pot sa zic :(
Tot mai multi ... pe motoare :( |
Quote:
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Trebuia sa ramana la prima lui pasiune, masinile! :rose: :rose: |
la naiba cu motoarele astea.. INCA UNU cati mai trebuie sa moara ..? ganditi inainte sa va urcati pe ele..era de 600 cm totusi experienta 0.. pacat ..pacat de tineretea lui..DUMNEZUE ARE GRIJA DE TOTI..PACAT
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace....Condoleate familiei..
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:16. |
- Copyright 2026 4Tuning