Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/48362-tari-masini-vazute-tg-jiu.html)

GTXR 13-09-07 23:54

Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

multam ,arunci vb grele ...nu e bine...

Sasha_z 13-09-07 23:55

pai arunc...din moment ce nu ma inteleg cu voi....asta e.... nu eu am incepu;) doar am precizat k marca aia de masina nu poate fi catalogata k cea mai tare din oras;) si u stii k asa e.... puteai sa pui 737187321 de masini si de modela....deschide`ti ma un topic cu masini tunate din oras sau alte dracii...da nu domne cele mai tari masini din oras si mi`o pui pe aia....

florin_cars 13-09-07 23:56

Sasha draga, orice masina poate fi SUPERBA, in ideea k si la o anumita varsta se prezinta k in tinerete, la linie, fara rugina, totul original..
Acuma k e tare sau nu..asta e..fiecare q ce are, stii vorba :D

GTXR 13-09-07 23:58

suntem pe 4tuning ,nu e stock ca audi tau :)), vezi ca aia de la MTV au facut si Trabant ,deci nu inteleg ce problema are Dacia ? te-ai nascut in Audi si noi nu stim....sa terminam pe tama asta

Sasha_z 14-09-07 00:04

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1098902)
suntem pe 4tuning ,nu e stock ca audi tau :)), vezi ca aia de la MTV au facut si Trabant ,deci nu inteleg ce problema are Dacia ? te-ai nascut in Audi si noi nu stim....sa terminam pe tama asta

ba prietene nu mai vb despre masina...mea k faci niste comparatii de *** ... deci eu nu consider k dacia aia este una dintre cele mai tari masini din oras...

Florine - da orice masina poate fi superba...n`am zis asta...da nu orice masina poate fi una dintre cele mai tari;)

GTXR 14-09-07 00:08

Deci proverbu ala "Cel destept se va retrage "

Sasha_z 14-09-07 00:10

Quote:

Originally Posted by GTXR (Post 1098918)
Deci proverbu ala "Cel destept se va retrage "

mai degraba : cel fara cuvinte se retrage;)

Mustang 14-09-07 00:33

Corect este Cel mai destept Sasha.
Din pacate, daca tu nu consideri Dacia o masina tare pt varsta ei ...
Inseamna ca trebuie toti sa ne luam alte masini, ca sa fie toate tari. ;)

Sasha_z 14-09-07 00:41

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1098988)
Corect este Cel mai destept Sasha.
Din pacate, daca tu nu consideri Dacia o masina tare pt varsta ei ...
Inseamna ca trebuie toti sa ne luam alte masini, ca sa fie toate tari. ;)

ha ha ha deja devii prea amuzant si pe langa tema...am incercat sa spun kiar dk omu nu recunoste....dar dacia aia nu are ce cauta pe topicu asta...nu ma intereseaza dk e buna pt varsta ei sau alte porcarii despre ea...topicu se numeste cele mai tari masini din tg jiu da???
pai atunci pune`ti ma maini tari...d c nu pun A5,760,navigator,S8,golf 5 (ABT), audi a4(ABT),lancer, etc!!!!!!!!!!! ;)

Mustang 14-09-07 10:40

Nu-ti mai zic nimic.
Vad ca pentru tine masini tari sunt numai alea de la 2007 in sus.
Sau Lamborghini, Porsche, BMW, Ferrari, TVR si alte masini ce incep de la 18.000 de euro in sus.

Ia zi: Un tico cu 3 carburatoare cum ti s-ar parea ?
Tot o masina praf ?
Sau Ticoul lui Quick-5hifter (la sectiunea DAEWOO - subiectul cu Tico stick-uit)?

Sasha_z 14-09-07 10:46

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1099445)
Nu-ti mai zic nimic.
Vad ca pentru tine masini tari sunt numai alea de la 2007 in sus.
Sau Lamborghini, Porsche, BMW, Ferrari, TVR si alte masini ce incep de la 18.000 de euro in sus.

Ia zi: Un tico cu 3 carburatoare cum ti s-ar parea ?
Tot o masina praf ?
Sau Ticoul lui Quick-5hifter (la sectiunea DAEWOO - subiectul cu Tico stick-uit)?

e bune spus ;) e la sectiune daewoo nu la cele mai tari masini;) si nu mai vb prostioare :D

MauS 14-09-07 12:05

Titlul: "Masini tari vazute in Tg. Jiu"

Marul discordiei: "o dacie rosie cu o capota neagra"

Concluzia mea:

Nu prea avea ce sa caute masina aia pe acest topic. Nu vreau sa lezez proprietarul daciei si nici pe cel care a uploadat poza(sau poate ca e aceeasi persoana)
Si o Dacie ar putea ajunge pe topic-ul asta....dar sa vedem ce e asa tare la ea. Nu o poza facuta din balcon. Arata-ne....ce ai pe dacia aia de ai postat-o.

;)

Anka Blonda 14-09-07 12:42

nush cat de inteligent potzy sa fi sa postezi asa ceva ..o dacie visinie...catalogata ca una din cele mai tari masini din oras...atat timp cat e vb de masini tari din tg-jiu sunt o serie intreaga...si o dacie e pur si simplu penibila pe un subiect ca asta dragi mei...si nu vreau sa jignesc pe nimeni...dar...dacia aia intreaba ..face cat o singura janta de la un audi asa ca lasa'tzi'o balta...si app bine ca n'ai zis ca are si oglinda din aur retrovizoare..si p ea atarnata poza lu nicu gutza:))))=)) ( sasha stye la ce ma refer)

Mustang 14-09-07 12:52

O dacie ca aia poate sa coste 800 de euro MINIM.
Eu nu cred ca un Audi A4 are jante care sa coste 800 de euro bucata. ;)

Anka Blonda 14-09-07 13:03

esty sigur..??? ia incerca u sa te gandesty la subiectu asta...si oricum..eo una mai mult de 400 n'as da pe ea...si 400 ca sa'mi plimb cainele...si asta pe la tzara:))

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning