![]() |
Re: Accidente Tg-jiu
vazui si la stiri...
|
Pacat de masina de langa Jeep :-s
|
urata treaba cu masina arsa sau c e s o fii intamplat acolo
... a ramas stbilit cand plecati l craiova ? la 6 sau la 7 :D dimineata noi suntem 4 msini pana acuma si inca ne strangem |
Vezi ca e topic pe tema asta ,la 6 la Coloana ...
|
Din cauza celor intamplate in aceasta seara, oficial eu nu cred ca mai merg cu motocicleta la Craiova. Imi pare rau sa va spun asta, nici nu o sa mai alerg la Craiova. Deja riscul e prea mare, am scapat din prea multe, insa faza din seara asta a pus capac.
GTXR sper sa-ti faci masina cat mai repede! |
Moto, ce-ai pățit, am trecut pe la 22:40 la Dacia pe lāngă voi și nu avea nimic mașina...:???:
|
.....:sad:
|
Lasati baieti ca o fac ;) Multumesc celor care au fost de fata acolo si m-au ajutat.
|
daca ai nevoie de ajutor maine anunta-ma
|
Daca o sa am nevoie de cava apelez la voi ,apropo imi trebuie un mox :D
|
Mox ar trebui sa ceri la SpeedR, el trebuie sa aiba. manu_96xls, GTXR a incurcat putin partea carosabila cu bordura ;))
|
Ce sa faci frate ,adrenalina eu ma controlez mai greu :) ,avusei doar pe fata frane si ma trase ,asta e o fac maine ..
|
2 Attachment(s)
Quote:
Și niște poze tot de la el... Azi pe centură... |
GTXR, franele ca franele, iti dai seama daca ma prindeai cu spatele, ca ma faceai cascaval pane? Si nu mai era mult pana ma faceai :-s
|
Baiatu cu scoka era coleg de al meu ,pfff
de asta si pusei frana ,ca e riscant cu motoarele sunt usore tu franezi repede... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning