Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

tea_radu 23-05-09 01:54

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Quote:

Originally Posted by gigi_x (Post 2344128)
Si un pret poti sa imi spui? Stopurile au o tenta fumurie din fabrica. As vrea sa fie semnalul ca marsarierul si sa ramana tenta fumurie :) Hai k te.am inebunit :) Ms

150 ron de stop

tea_radu 23-05-09 01:59

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

3 Attachment(s)
.....

madicioco 23-05-09 14:18

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2344230)
Salut, misto masina, farurile te costa 150 ron bucata iar la stopuri iti dau maine un raspuns sigur

ok astept raspuns si pt lampile de spate si daca te ajuta cu ceva eu mai am inca un rand de faruri si stopuri,treaba naspa e ca eu acu sunt plecat din tara si revin in august daca e imi lasi un numar de telefon si in august sigur te contactez:-)a si am uitat vreau si semnalizarile sa le fac clare

tea_radu 23-05-09 17:37

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2344986)
ok astept raspuns si pt lampile de spate si daca te ajuta cu ceva eu mai am inca un rand de faruri si stopuri,treaba naspa e ca eu acu sunt plecat din tara si revin in august daca e imi lasi un numar de telefon si in august sigur te contactez:-)a si am uitat vreau si semnalizarile sa le fac clare

Salut, cel mai bine, cand revi in tara, imi dai un telefon, vi cu stopurile sa ma uit la ele , sa vad daca le putem face matrita
Semnalele se pot face, te costa 75ron bucata
0723.138.090 Radu
0731.778.523 Dan

tea_radu 25-05-09 16:19

5 Attachment(s)
.....

TZN 85 BUB 25-05-09 16:42

salutti, 2 stopuri de matiz se pot face ?

tea_radu 25-05-09 19:57

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2350146)
salutti, 2 stopuri de matiz se pot face ?

Salut, se pot face, te costa 100 ron bucata

TZN 85 BUB 26-05-09 12:18

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2350717)
Salut, se pot face, te costa 100 ron bucata

si cum se face.... iti trimit stopurile... sau iti trimit numai banii ? in cate zile sunt gata ? ai vreo poza cu ceva facut pana acum... ? sa imi dau seama ce va iesi

tea_radu 26-05-09 13:11

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2352587)
si cum se face.... iti trimit stopurile... sau iti trimit numai banii ? in cate zile sunt gata ? ai vreo poza cu ceva facut pana acum... ? sa imi dau seama ce va iesi

Tot ce am pozat e pus mai sus, imi trimiti stopurile, si eu ti le trimit inaopi facute;)
Sunt gata in 24h

tea_radu 28-05-09 19:35

11 Attachment(s)
.....

KillerINC 30-05-09 15:41

2 Attachment(s)
proiectoare dreptunghiulare pentru un renault megane 1 ? poze exemplificative mai jos

tea_radu 30-05-09 15:48

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2365535)
proiectoare dreptunghiulare pentru un renault megane 1 ? poze exemplificative mai jos

Desigur, 75 ron bucata

cernicaf 07-06-09 17:41

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1056116)
momentan nu dispunem de masina de termoformare ca sa le putem bomba pe dimensiunea asta

o sa iti trimit un mail cand o sa dispunem de o masina de termoformare

ati reusit sa va dotati cu masina de termofomare ?
aveti posibilitatea de a realiza geamuri de rulota(152cm x 68cm)

tea_radu 07-06-09 20:06

Quote:

Originally Posted by cernicaf (Post 2388223)
ati reusit sa va dotati cu masina de termofomare ?
aveti posibilitatea de a realiza geamuri de rulota(152cm x 68cm)

N-am achizitionat inca, pt ca momentan, nu prea se merita investitia.Putem realiza geamuri de rulota, sau repara ce a ramas din ele

cernicaf 08-06-09 15:48

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2388537)
N-am achizitionat inca, pt ca momentan, nu prea se merita investitia.Putem realiza geamuri de rulota, sau repara ce a ramas din ele

la ce pret ar iesi un geam dublu pentru rulota ,decupajul din rulota este de 1450mm x 600mm iar dimensiunile exterioare ale geamului sunt 1520mm x 690mm

All times are GMT +2. The time now is 00:47.

- Copyright 2026 4Tuning