![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
mama... din nou aici?! :)
adevaru e ca nu am stat sa citesc kiar toate cele 9 pagini, da' nu asta e important. kiar ma bucur ca in sfarsit pot sa postez la un topic legat de masina ta. o meritai! :D si sper ca de acum incolo sa aud numai lucruri din ce in ce mai bune ;) keep me updated... si sa stii ca nu am uitat ca iti sunt dator cu o tura :-P |
FELICITARI Evl... asa cum au spus si ceilalti... frumoasa poveste... Stiu ca iti doreai de f mult timp un "bibiu"... si uite ca acum visul ti s`a indeplinit... SUCCES cu acel "bolid" si tine`ne la curent cu toate modificarile ... Felicitari inca 1 !
|
mersi mult .. :D
desi e rusinos .. :D o alta problema e ca nu pot sa-i gasesc un nume .. :D caut de cateva saptamani ceva ptr ea .. dar nu gasesc :D in fine .. mersi ptr ganduri/sfaturi si etc :d va tzin la curent :D maine o sa fie de muncit la ea bine bine :D o sa iau aparatu |
santosica nu vrei culaorea mea? :D
|
In care atelier o tii frate ??
La Florica ?? Altul sa stie BMW mai bine ca el, n-am vazut...:D |
dap la flo e ....
bafta santos cu masina ... si speram sa te vedem si pe u la urmatoru burn out event ;) |
Pana la un burn out event asteptam sa o vedem pe strada, dar nu oricum, cu tine la volan ;)
Bafta cu ea si fao cum stii tu mai bine sa inchizi gura cārcotasilor !!!! |
numele il gasesti cand incepi sa mergi cu ea,garantat! :D
|
Quote:
|
felicitarii boss pt masina ... acuma am vazut thread-ul :D
tine-ne la curent cu modificarile...si cum a zis si cineva mai sus...ne vedem la urmatoru show de burn ..:lol: bafta...;) |
mai cu intarziere am aflat felicitari pt achizitie ,sa o stapanesti sanatos si multa bafta la aranjarea ei ma bazez pe tine pt ca stiu ca ai gusturi foarte bune si sti exact ce vrei ;)
|
Quote:
btw aseara erati pe la CET pe acolo ? mi se pare ca te-am vazut .. eu eram in leonu ala pe acolo care va deranja linistea publica :)) :D normal ca n vdm la urmatorul burn out event :D da la florica e tinuta , si la axe o vopsim :D |
Quote:
nu ma intreba de ce. . mergem pe albastru-movuliu .. :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning