![]() |
Re:
Quote:
|
nush... o sa vad dak e asa si o sa spun :lol:
|
depinde si de cat de mult tii la ea
|
sa stiti ca am gasit solutia: gasitii masina lu' X-ulescu,si stricati-o...ca asa o s-o bage-n service
si fetele nu vor \"stifturi\"...nuh? |
nu-mi da idei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
are masina inamicul?
sau de ce spuneai de idei :lol: ? |
:lol: :lol: glumeam frate , nu comentez mai mult ca iar ... certuri scandaluri and shit =))
btw... n-am discutat cu \"inamicul\" decat o singura data in viata , iar... lumea stie ca .. ma cert/tziganesc cu el zi de zi.... =)) vorbe scoase aiurea... poate citeste si dansul pe aici ... sa-mi explice si mie cum vine chestia asta, in privat daca se poate , ar fi interesant |
ca sa raspund la intrebarea din topic :
II STING \"FARURILE\" :) |
Re:
Quote:
|
deci sa inteleg ca am idei bune? :lol:
|
Re:
Quote:
pai : la propriu : ii dau cate un pumn pentru fiecare ochi :lol: la figurat : daca tipu' are si masina...iar bata si sparg farurile :D acum pe bune vorbind : competita exista dintotdeauna...depinde cum o iei pe gagica...daca vad ca e curtata si de altii ma duc sa curtez si eu alte fete...si nu ma mai intereseaza persoana ei...( bineinteles daca ea ridica coada...daca ii spune tipului sa o lase in pace stau cuminte :D ) |
doi pumni, o ranga/bata, si ceva kef...
imi place solutia ta :lol: :lol: |
adica..................a mea
hai,scuipa banii pt drepturile de autor :lol: |
neah...e si metoda mea :D
ma duc sa o inregistrez la drepturile de autor :) |
tre omologata,etc
dar realizezi ca noi acum suntem offtopic,nuh? deci back to topic.......uneori nu se merit sa scapi de concurentza |
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning