![]() |
Re: Targu Neamt
La ce vocabular ai nu se poate crede k ai fi roman.....ce cunoscator o fi tu daca nici macar nu ai masina si nici activitatea in lumea tuningului, numai aici k oricui e usor a scrie.....
Sau pardon probabil exista masina lu tata de 50 cai:D |
Ba da vrei sa termini? DarkRacer...omu' tea luat, tea invitat pan la Roman sa stati la o discutie...ar veni el la tine de ar avea carnet si masina...terminati drq cu prostiile astea si rezolvati'va inconvenientele in afara forumului (tiai mai luat odata bann...vad ca teai abtinut 2 sapt si acum iar te mananca sfincterul...) si pentru tine asa, nu'i tigan.
|
No bun ...aici n-am moderator dar as ruga moderatorul sectiunii sa faca ceva ca vad ca s-a poluat din cu posturi inutile!
|
BA!!!TERMINATI AMANDOI!!!
ACUM GATA!!! vreti comunitate? pt. ce? pt. certuri? terminati cu cearta su rtourag sau cum te-o chema tu dute la roman ca nu stai in tg. neamt Cand facem o intalnire? care are nevoie de MP3-uri buzz la id iustinplacinta |
Quote:
Ce vocabular am ? Vrei sa-ti arat injuraturile de taran/tigan care mi le-ai dat in P.M ? ca imi rupi capu mie si restu userilor din Roman si etc. ??? Nu am masina mea si nici carnet, dar cu siguranta in materie de tuning stiu mai multe ca tine ! Sa fi avut TT-ul tau, nu arata in ultimul hal cum arata la tine !!! SUPER-MEGA-KITSCH !!!! |
offf...nu stiu de ce va tot certati atata!:evil: vorba lui ali_ump, un moderator ar trebui sa faca ordine pe acest thread fiindca in loc sa vb ceva util voi va certati.sa va spun ceva: inteleptul cedeaza;)
|
Ceva pe la TG NT se mai intampla? Intalniri ceva? Asa macar spontane...?
|
Ceva ceva..mai este..:sad:
|
Vine cneva diseara la stadion..asa o micuta intalnire?pe la 7-8?
|
acum am si eu cu ce veni la intalniri :peace: ms lik ;)
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu...tragem o fuga pana acolo...sa vedem ce si cum :lol: |
Pai pe la ce ora..eu unu amm ajuns "congelat" acasa..:???:
|
da cred ca pe la 8...