![]() |
Re: unde va spalati masinile?
o spalatorie buna este cea de langa cimitir , vis-a-vis de Gorbachiov .... am dat 30 Ron pe spalat motor , interior , exterior , portbagaj , motoru a iesit belea , cei de la Ambient au inceput sa faca lucru de mantuiala , avand masina alba se cunoaste si cea mai mica urma de jeg .. :D
|
Daca te referi la Delphi...da este beton acolo....Bucuresti colt cu Burada.
|
Si totusi, nu m-a lamurit nimeni UNDE sa ma duc in CT. la un atelier serios, nu un "nene" dintr-un garaj.
Asa la spalatorii nu prea am incredere. Stiu ca este un atelier destul de bun in Buc. dar nu prea vreau sa ma duc pana acolo. |
Nu stie nimeni nimic ?. Nu si-a mai polish-at nimeni masinutza ?.
|
Leo - 0722 293 131 - super meserias baiatul...acolo am ploshat-o si eu si sunt foarte multumit....poti apela cu incredere la serviciile lui
|
Quote:
Ok, multumesc FOARTE mult. Poti sa imi spui daca are atelier sau, UNDE luceaza ?. Asa, orientativ, ca imi suna cunoscut numele. Da are atelierul lui de vopsitorie.... - ERY |
CT-81-ERY nu ma refer la Delphi , ei s-au stricat mult cum de altfel si cei de la Ambient , inainte erau mai seriosi , ma refer la spalatoria vis-a- vis de parcarea de la rusi , deci cum treci de intersectia semaforizata de la poporului si o iei inainte la rusi acolo se bifurca drumul , la bifurcatie faci dreapta si nu cred ca mergi mai mult de 50 de metrii si este pe dreapta .
P.S. am mai vazut ca s-a deschis o spalatorie langa Tropi , o fi ceva de capul ei ? a spalat cineva masinuta acolo ? |
unde zici u EFS ..o spala bine dar o sterge de kk...eu dupa ce am dat-o personal cu ceara am scos-o la fata...
Cat despre Leo il recomand cu cea mai mare incredere... |
DMX ... daca stai cu gura pe ele , o sterg bine bine , dar daca eshti maniac ca mine cu geamurile .. no way .. ti le fac de comanda :)))
|
Ok, va multumesc foarte mult. Mai am o rugaminte, puteti care stie sa imi spuna unde are atelierul, ca am impresia ca il stiu. Strada, sau cartieru/zona.
Va multumesc pt. ajutor. Daca esti interesat il suni pe baiat si iti spune el. |
pe dorului ... asa se numeshte strada pe aceeashi strada cu DIA
|
Cu spalatul in fata casei sunt de acord,dar ca sa ii dai si ceara cum trebuie sa procedezi?este ceva de genul polish-ului?Am luat un sampon cu "carnauba" sau ceva de genul asta - e super,dar vreau si ceara.
Poate ma ajuta cineva care stie?!?! |
eu imi spal masina acasa,iar o spalatorie unde se zice ca e buna si mai tot timpul cand trec pe acolo e aia de la gara la intrarea spre port.
|
imi poate spune cineva daca un polish klumea poate scoate la viata o vopsea matuita de 15 ani ?o deschide sau doar ii dai luciu celei de acum ,asemanator cu un lac superficial?ms aticipat
|
Din cate am inteles se poate si daca vrei sa mergi la cineva care a facut acest lucru la o masina matuita contacteazama
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning