Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   unde va spalati masinile? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4596-spalati-masinile.html)

CT-XX-EFS 15-01-07 18:30

Re: unde va spalati masinile?

o spalatorie buna este cea de langa cimitir , vis-a-vis de Gorbachiov .... am dat 30 Ron pe spalat motor , interior , exterior , portbagaj , motoru a iesit belea , cei de la Ambient au inceput sa faca lucru de mantuiala , avand masina alba se cunoaste si cea mai mica urma de jeg .. :D

ERY 15-01-07 20:27

Daca te referi la Delphi...da este beton acolo....Bucuresti colt cu Burada.

alexalexalex 16-01-07 10:45

Si totusi, nu m-a lamurit nimeni UNDE sa ma duc in CT. la un atelier serios, nu un "nene" dintr-un garaj.

Asa la spalatorii nu prea am incredere. Stiu ca este un atelier destul de bun in Buc. dar nu prea vreau sa ma duc pana acolo.

alexalexalex 16-01-07 21:47

Nu stie nimeni nimic ?. Nu si-a mai polish-at nimeni masinutza ?.

ERY 16-01-07 22:44

Leo - 0722 293 131 - super meserias baiatul...acolo am ploshat-o si eu si sunt foarte multumit....poti apela cu incredere la serviciile lui

alexalexalex 16-01-07 23:30

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 701407)
Leo - 0722 293 131 - super meserias baiatul...acolo am ploshat-o si eu si sunt foarte multumit....poti apela cu incredere la serviciile lui

Ok, multumesc FOARTE mult. Poti sa imi spui daca are atelier sau, UNDE luceaza ?. Asa, orientativ, ca imi suna cunoscut numele.

Da are atelierul lui de vopsitorie.... - ERY

CT-XX-EFS 17-01-07 00:16

CT-81-ERY nu ma refer la Delphi , ei s-au stricat mult cum de altfel si cei de la Ambient , inainte erau mai seriosi , ma refer la spalatoria vis-a- vis de parcarea de la rusi , deci cum treci de intersectia semaforizata de la poporului si o iei inainte la rusi acolo se bifurca drumul , la bifurcatie faci dreapta si nu cred ca mergi mai mult de 50 de metrii si este pe dreapta .
P.S. am mai vazut ca s-a deschis o spalatorie langa Tropi , o fi ceva de capul ei ? a spalat cineva masinuta acolo ?

D_M_X 17-01-07 01:33

unde zici u EFS ..o spala bine dar o sterge de kk...eu dupa ce am dat-o personal cu ceara am scos-o la fata...
Cat despre Leo il recomand cu cea mai mare incredere...

CT-XX-EFS 17-01-07 08:49

DMX ... daca stai cu gura pe ele , o sterg bine bine , dar daca eshti maniac ca mine cu geamurile .. no way .. ti le fac de comanda :)))

alexalexalex 17-01-07 15:07

Ok, va multumesc foarte mult. Mai am o rugaminte, puteti care stie sa imi spuna unde are atelierul, ca am impresia ca il stiu. Strada, sau cartieru/zona.

Va multumesc pt. ajutor.

Daca esti interesat il suni pe baiat si iti spune el.

Psycho 20-01-07 16:46

pe dorului ... asa se numeshte strada pe aceeashi strada cu DIA

AQUAMASTER 23-03-07 02:53

Cu spalatul in fata casei sunt de acord,dar ca sa ii dai si ceara cum trebuie sa procedezi?este ceva de genul polish-ului?Am luat un sampon cu "carnauba" sau ceva de genul asta - e super,dar vreau si ceara.
Poate ma ajuta cineva care stie?!?!

CT-82-PWR 30-04-07 22:22

eu imi spal masina acasa,iar o spalatorie unde se zice ca e buna si mai tot timpul cand trec pe acolo e aia de la gara la intrarea spre port.

GABBY_ 24-05-07 22:34

imi poate spune cineva daca un polish klumea poate scoate la viata o vopsea matuita de 15 ani ?o deschide sau doar ii dai luciu celei de acum ,asemanator cu un lac superficial?ms aticipat

CT-07-APV 24-05-07 23:17

Din cate am inteles se poate si daca vrei sa mergi la cineva care a facut acest lucru la o masina matuita contacteazama

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning