![]() |
Re: Top speed-uri cu masina proprie
asta da, nu credeam ca merge asa motorul de 1.5
|
Quote:
(dupa ce repun supapele de titan si chiuloasa de vtec te invit la o plimbare""poate poti si so conduci"") si cei de la curse fac socoteala cu kg/ de benzina per kilometru cu stima |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
poate intro zi o sa ma primiti si pe mine in clubul vostru sunt si eu din mures im plac la nebunie liniutele |
La ce interval de timp au fost facute pozele ?
|
;) :lol:
|
8) :rolleyes2
|
si mie mi se pare prea mare viteza da claculand ca la a mea in 165 km/h era undeva in 4000 de ture, nu este imposibil, si cu un motor de fabrica fara umblat la a ea iti zic ca nu mere mai mult de 7000 de ture, acolo deja intrerupe
si acul de combustibil cum sta in conditii normale mai faci 100-150 km |
Pai ceasu de km nu se misca gram. Deci aia inseamna ca trebuia sa faci cele 3 poze una dupa alta, dar luand in considerare ca de la 200 la 220 ii trebe ceva nu cred ca e asa. Dupa un calcul simplu tu faci cam 60 m/s deci daca ceasul e la sfarsit cu 8 in mai putin de 10 secunde el va fi intre 8 si 9. Deci masina ta trebe sa urce de la 200 la 220 in mai putin de 10 secunde si tu la 220 cu masina trebe sa faci 3 poze in mai putin de 10 secunde.
Si inca o chestie... majoritatea masinilor isi ating foarte greu turatia maxima in ultima treapta de viteza. PS: remarca cu km de la bord ii apartine lui schumi eu doar am avut putin timp sa dezvolt ideea. |
Good point Vali. Domnule moderator, cred ca te las sa imi faci deconturile pe viitor, imi place, imi usurezi munca:lol:
|
180 la reghin in linia aia lunga
|
Quote:
|
ce bicicleta mah cu masina macar uitete ce sp
|
Quote:
|
ei bn poate nu am formulat cum trebe dar ar trebui sa se subinteleaga din topic nu :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning