![]() |
Re: Intalnire in Alba Iulia
Lasa ca data viitoare....or sa fie...oricum nu a fost prea frumos afara si cred ca erau somnorosi...:lol:
|
sambata, 25 august, la ora 19:00... toti cei intersati de infiintarea clubului ii rog sa vina sa ne intalnim in parcarea omv stadion.
prezenta obligatorie pentru cei care am discutat deja si vor sa fie membri fondatori. |
Quote:
|
voi cei plecati in italia aveti "scutire" :) restul care-s pe aici sa vina...
|
eu la 20:30 ies de la munca sambata pana la ora 21 nu ajung , cum facem ?programezi mai tarziu sau se accepta si asa
|
ramane atunci pt ora 21:00
|
Quote:
|
ok e foarte bine la 21 sper sa fie si pt. restul lumii;)
|
ieri nu a mers forumul sa pot sa postez. pana la urma am zis sa nu fie nici ora 19:00, nici ora 21:00... sa fie 20:00. pe marius il asteptam pana iasa de la lucru. daca nu mai suntem in zona, il sunam si-i spunem locatia.
|
cand ne intalnim???o adunare ceva???
|
duminica, 2 septembrie, ora 19:00 ne vedem tot la OMV stadion... ii rog pe toti cei care au hotarat sa fie membri fondatori sa fie prezenti. se vor strange si banii pentru acoperirea cheltuielilor de infiintare a clubului.
|
Yep, am ajuns si eu...hoinare sa nu ma uiti cu messu`. Bafta.
|
Duminica, 9 septembrie, ora 19:00, Rompetrol (langa supermarket Spar de la Gara). Rog toti membri fondatori sa fie prezenti. Vom face alegeri pentru cele 5 functii.
|
IMPORTANT!!!
Am depus cererea pentru cazierele fiscale. Maine le avem eliberate!!! :) Faza e ca s-a modificat taxa de cazier de la 5 lei la 20 lei. In total, m-au costat 180 lei, fata de 45 lei cat era programat initial. Andu si-l va scoate de la Sibiu. Din acest motiv, o sa va rog sa mai aduceti duminica fiecare cate 30 lei (ni s-au decalat cheltuielile). Situatie cheltuieli efectuate pana in acest moment 1. Rezervare denumire - 8 lei (5 lei taxa trezo + 3 lei scrisoare recomandata cu confirmare de primire) 2. Caziere fiscale - 180 lei Notarul ne va costa 800 lei. Am fost azi si am lasat statutul si actul constitutiv sa ni-l bibileasca pana vineri. Capitalul ce-l vom depune in banca - 440 lei. TOTAL: 1.428 lei. Nu stiu cat anume vor fi restul de taxe la judecatorie ce trebuie platite. Din acest motiv va rog sa mai aduceti duminica fiecare cate 30 lei sa avem 300 lei sa acopere aceste taxe. Banii care nu se vor cheltui, vor fi restituiti. |
sa traiti!azi am ajuns si eu prin alba;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning