![]() |
Re: Supercinq GT turbo
Quote:
|
am reparat-o momentan.... urmeaza alt intercooler intre faruri, montat bara si grila la loc. turbina de audi 2,3 benzina e in lucru si carburator modificat :)
asta dpdv al performantelor. in rest urmeaza reparatii tinichigerie si montat rollbar. |
am uitat sa spun k mi-am luat pe bani kare i-am strans un VW golf1 la 10 milioane.Este intr-o stare jalnica la tabla
|
Quote:
|
nu am facut nici o modificare de la ultimele poze :) cum fac ceva... va informez :)
|
6 Attachment(s)
tantanananana din ciclul ... ce se mai strica la reno 5.
azi am vazut ca pierd lichid de racire pe langa turbina pe undeva... desfac furtune... schimb coliere... nimic... desfac toata turbina de pe motor.... cand ce sa vezi... cotul de la intrarea de apa in turbina avea o mica fisura prin care iesea apa... am tras furtunul peste fisura... 2 coliere si gata masina :) partea proasta fiind spusa... urmeaza cea buna => iata ultima modificare :):) stopurile nu sunt de vanzare :) dar semnalizatoarele da... 100 ron setul de semnalizatoare. o sa pun si o poza facuta ziua... eventual maine. |
Tot respectul pentru masinuta ta :)
Poate ne dam 1 data din mers daca vrei ca ai vazut ca la starturi sunt praf (desi a 2-a oara am plecat in acelasi timp) P.S. trebuia sa vi dupa mine in parcarea de la victoriei ca iti gasisem pe unu cu un renault care zicea ca el se da cu oricine. |
data viitoare.... cu cea mai mare placere...
|
Quote:
e vorba de reno-ul clio ala albastru? oricum... poate stiti pe cineva interesat de o motocicleta yamaha xt125 R an 2005, primul proprietar... cumparata de la reprezentanta |
Quote:
|
e toata masina de vanzare.... in principiu
stopurile sunt custom.... maine mai vine un set dar se vinde pe ebay.... :) |
Quote:
|
Quote:
Domnu Catalin sunt Dragos cu r5gtt ala negru de la mare,nu vinzi turbina de pe masina ta,sau sa iti dau alta si diferenta de bani? |
Quote:
|
Atunci, bafta in continuare la tunat ,daca te hotaresti sa vinzi masina vreodata,imi spui ca sa iau turbina si cu triplele nu stiu pe cineva care face,stiam,dar nu mai face asa ceva acea persoana.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning