![]() |
Re: +200 la ora ...oltcit
wof...tocmai vin de la o plimbare cu caruciorul de buteli...am prins un deal...mi-a consumat 100kal(calorii)/km dar knd am dat de vale...am ajuns la 200km/h si schimbam vitezele k la short shift...
ghici fratele meu...de ce nu mai faci tu un filmulet in care cuprinzi si soseaua...si bordul..si tot...daca tot zici ca vorbesti si la cosmo si la zapp si la orange si scrii si un sms pe connex no offence dar totusi...lamureste-ne si pe noi... baga un filmulet...si daca e asa cum zici u....uite vbim toti de aici care zicem ca nu e adevarat si iti platim benzian consumata....e ok? daca nu...pleci capu.... bafta!! |
Gabriel_xenon nu vezi ca el nici nu stie ce zice......a facut si el un topic ca s a se afle in treaba
|
ghici....hmm...ai pus u filmuletu insa...scuza-ma...u nu te uiti si la turometru??...
tie de la 150 nu iti mai urca deloc in turatie...doar kilometrajul...cum naiba...esti houdini?? vreau si io chestia asta....s merg cu a 2-a la 150 si sa am 2 mii de ture...(glumesc) pune pe cineva in lateral si vei observa ca tu de 150 nu treci... este clar o eroare a kilometrajului |
ok am prticeput ideea .... nu credeti ca cineva poate mai mult ca voi....daca vam deranjat cu ceva imi cer scuzele de riguare, nu am sa mai intru in sectiunea sta din forum si DA aveti dreptate 100% in tot ceea ce spuneti si nu port pica la nimeni :) oricand aveti drum prin Piatra va astept cu cea mai mare placere la o cafea :) sa aveti multa bafta in tot ceea ce va propuneti , daca vreti neaparat sa mai faceti acterinca de mine va stau la dispozitie in privat sau pe yahoo ID ghici_robert nu mai scrieti aici ca nu ma mai uit :) sau defapt scrieti ce vreti oricum aveti dreptate 100% :) bafta
|
in sfarsit ai inteles ca acest topic e inutil :D:lol:
|
Cel mai destept cedeaza??? Mah oricum...ceva e la mijloc...nu cred k omu minte...si nici nu cred k atatia cunoscatori (sau mai putin cunoscatori) in ale oltcitului se inseala...poate k are bordu probleme...poate era valea mai mare...poate era pe capre...poate poate poate...ARE dreptate...? Cine nu mai poate trai din cauza asta si vrea sa afle adevarul sa ia frumos sa mearga pana la Piatra, sa dea canistra de benzina lu' Ghici si olita de ulei si sa dea o tura cu oltcitu'... ce tot atata???
Toti astia kre nu pot dormi noaptea din cauza subiectului sa faca o comisie si sa ii analizeze atent masina, sa masoare viteza cu radaru si tot asa... Noapte buna Romania... |
gata mah pe mine m-a convins masina aia chiar prinde +200km/h,pai uitatziva si voi are eleron deasupra si pozitzii albastre si lumina sub capota uauuu.....pai eu cand aveam doar eleronu si pozitzii albastre prindeam +180km/h,va datzi seama daca imi fac decupaju la capota si imi pun becuri de far sub ea ce putere o sa am????ghici a prins mai mult ca mine cu 20 -30 de km deoarece are "caprele" mai inalte....:D aaa si cu inscriptziile alea pe lateral ne-ai dat gata....SFATUL MEU:DUCETZI-VA BAH LA BALACEANCA CU +200KM/H
si inca ceva data viitoare cand fac treaba asta imi pun si eu bordu romanesc k al tau si sa vezi cum se duce in 10000 de ture la 250km/h si eu de fapt am doar 40 in a2a si 1500 de ture |
Quote:
|
Quote:
|
I am raspuns la fel cum mi a raspuns si mie.A rezervat loc pentru 3 cand colo e doar unu si ala este el.
|
Puteti crede ce vreti ...io am vazut Oltcitu ...nu am mers cu el in dreapta la 180- 200 ...ma rog ...dar cred ca poate....si daca nici cuvantul meu ...a unuia care a vazut si stie despre ce ii vorba ...nu este bun atunci va las sa credeti ce vreti.
|
Quote:
|
Oamnii ca voi de pe forum ma fac sa imi schimb din ce in ce mai mult parerea despre scopul pt care a fost creat acest forum ...si la ce se foloseste el de fapt...
|
Ali noi n`am zis ca masina asta nu trage bine sau ca omu` e nebun cu capu` (ceva ceva tot are) dar tre sa inteleaga ca daca e intradevar asa cum spune el, este imposibil in 4 trepte de viteza ... ceva e defect, kilometraj sau mai stiu eu ce ... poate se duce 150-160 km/h dar 200 e prea mult ...
P.S.: din partea mea poate sa merga si cu 220 km/h bv lui... dar tot nu cred |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning