![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
1 Attachment(s)
se pare k au si nemtii un RED LAF :D dar e m3e30
|
:D :lol: :D se pare k este adevarat .ofii el m3 da al nostru este turbat:D marfa rau masinuta
|
baga si u niste poze ceva cu masina in stadiul actual !!!
|
pai nu prea ai ce sa vezi ca este la vopsit nici nu am facut poze o sa-i trag cateva cand e terminata pregatirea pt vopsit mai devreme a plecat si bancheta la tapitzat usor usor dar sigur ;)
|
salut catre toti....sunt prieten si cu tine dany si cu maroo,si cu blondu...am mai stat cu voi la garaj acolo....ce sa iti spun....3.5 suna prea marfa...si turbo.....as vrea sa vad...masina..in actiune...as vreau sa rupi gurile rele..{care spuneau de masina ca este praf,inafara d motor nu are nimik} stii si tu "vorbele"astea....toti care mi-au spus asta...le-am spus...este de ajuns...ca masina sa aiba sofer....si veti vedea ca in curand..masina va fi mai "DELICATA" decat "hai" CUM ERA INAINTE....o sa te caut zilele astea...il sun pe maroo si ne intalnim intro zi la garaj sa mai vb....
|
cam cati ai estimezi ca o sa ai dupa turbo ?
sunt incluse si pistoane + biele forjate ? |
o sa aiba pe putin vreo 4 sute...:) asa.....lejereanu...pregatitiva ca vine....
|
Quote:
are si pistoane si biele forjate ? |
momentan (pana iese de la vopsit) se fac planuri nu se stie exact ce va fi in motor sau nu va fi singurele lucruri concrete pana acum admisie de m5 si turbo dar ce vom folosii pt turbo nu ne-am hotarat nici noi dar pistoane si biele ar cam trebui sa nu stam sa schimbam motorul ca pe un scutec... oricum veti fi tinuti la curent ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cutie alpina 1 JOS:x:x:x:RUPERE 1-80KM/H:x A 2-120-140...DEPINDE DE RAPOARTE:x:x:xMAMA DOAMNE...DANyyyy mai imbolnavit:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning