![]() |
Asha e catalin...pei ce ne tot fataim in sus si in jos?hotaram toti acelasi model si gata...fara sigle gen nsl si mai stiu eu ce...hondarul are si el dreptate...noi suntem forumisti.Parerea mea e sa hotareasca cineva modelul (si gata...pentru un 4tuning.ro asezat mai jos acum ne certam si punem sisteme de vot..trebuie sa fim uniti in anumite decizii).Cine e din provincie face acelasi model unde poate si daca e sa ne intalnim cu toti sa avem acelasi model...(Parerea mea...si cred ca e cea mai buna :) )
|
cat mai simple trebuie sa fie..si cat mai ieftine nu?? poi atunci eu zic sa facem numai cu emblema..siteului..si gata eventula si nikul acolo mic scris dar nu trebuie neaparat... :?
|
2 Attachment(s)
ok..deci sa ne hotaram odata eu ma duc zilele astea (nu stiu dk maine exact) cu o discketa si intreb cat ne-ar costa ..sa facem un tricou k cel propus de X-ray...si cat ne-ar costa un tricou propus de Ale3xius...adica modelele astea ...si sa vad cam cat ar costa ...si intreb si de reducere exact ..:peace:
P.S:..o sa va anunt in urmatoarele zile ce am rezolvat...ideea lui X-ray mi se pare simpla si buna !! |
:lol: :lol: man ..mie imi plac..amadoua modele..parca a lui x ray..ii putin mai fain ..cu nikul..dar si primul merge am mai spus oricum numai sa la facem odata
|
mie imi place mai mult al lui alexius... parca e mai simplu shi seamna mai bine cu interfatza siteului...
|
deci... haideti sa ne hotaram pana la sf saptamanii ce model ramane ! ca vine vara...de fapt a venit si nu am tricou negru :roll: si vreau sa-mi trag unu mijto :P
P.S. : chestia aia cu votatu` kt mai tine? :?: |
ca parere aveti de fundal? CULOAREA DE BAZA A TRICOULUI?
NEGRU? ROSU? e important ca sa mergem mai departe sau alta culoare? hai sa decidem asta si ma ocup eu repede de asta |
nu..trebuie sa ramana neaparat..negru..daca nu nu ma mai joc.... :lol: :lol: :anger: :caffine: :woowoo:
|
tricoul trebuie sa ramana negru, ca nu suntem la circ.
HONDARE hai sa stabilim cand ne intalnim si facem lista cu oamenii care au banii si ar fi bine sa fie cat mai multi pentru ca la o comanda mai mare se face reducere. ps. si eu tot acolo m-am interesat, in carrefour. ps2. nu ma deranjaza cine se ocupa, cui doreste ii cedez aceasta sarcina nu tin mortis sa ma ocup eu. ps3. HOTARATI-VA MAI REPEDE CA NU MAI AM RABDARE CE DRACU E DOAR UN TRICOU !!! DAR DACA FACEAM NOI SITU ASTA? CRED CA APAREA IN 4 ANI ! |
...acum pun cele 2 modele pe o discketa si azi o sa ma duc in CARRFOUR sa intreb cat ne-ar costa ....si o sa intreb si de reducere pt vreo 30 exemplare...o sa afisez pretul diseara..:peace:
|
aja sa faci...pana la sf saptamanii sa ne hotaram si noi asupra unui model... :peace:
P.S. eu nu pun nick-u pe tricou k :bat: :boxing: :chainsaw: iese nasol :evil: P.S. 2 : vezi sa le spui k modelu ala facut de mine ... sigla o sa fie mai clara ...bineinteles daca ne decidem asupra lui :rockon: |
fratzilor... cand stabilim modelul... ce va rog e sa imi trimitetzi aceleashi modele care vi le punetzi shi voi ca sa mi-l fac la fel...
multzam! |
pai asa ar fi normal...sa avem toti acelas model...deci knd va hotarati pls sa postati si voi undeva sa stim toti ce model ne facem okay ?
|
poi nick-ul meu e la fel cu numelel meu, in caz ca se pune si nick-ul pe tricou tricoul meu va fi un kitch???? :anger: :weirdface
|
2 Attachment(s)
Asta e ultima creatie a mea :) criticati-ma
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning