![]() |
Re: Roman
Da pe tipul cu Golful l-am mai vazut la intalniri ..si ala cu Skoda ...Subaru a fost la Suceava la curse....si am mai vazut o gramada de masini pe la voi ...un Audi A4 cu sticker 4Tuning...VLD la numar ...ar fi oameni cu care puteti incepe ceva...
|
Quote:
|
Loome eu raspund prezent cu cea mai mare placere la orice tip de intalnire si adunare oricand se hotaraste sa se faca cu o conditie, sa fiu aksa (k plec iar...)
Deci ne auzim pe la o 16 august. Multa bafta tuturor si fara puncte |
lume care sa vina la o-ntalnire este...
|
Dar io ma refer ...sa incercati as dezvoltati ...o intalnire spatamanala ...sau macar o data la doua saptamani ..ca altfel o sa meraga treaba ...uite la noi vine din ce in ce mai multa lume ;)
|
o sa va explic eu cum e cu baietii cu Subaru in caz ca nu stiati si nu o sa-i mai acuzati de nimic
|
pai :rolleyes2 zi'ne si noua....ca si noi suntem curiosi :oops:
si....nu i'am acuzat de nimic :rolleyes2 |
nu aici, vineri daca reusesc sa ajung. Nu e de rau, stati linistiti
|
mi`am luat permisu inapoi :D yupiiiiiii :) sal again lume
|
In sfarsit ...da de ce nu ai dat nici un semn pan acu?
|
hai sa stabilim odata ziua aia si ora intalnirii... vin si yo, deocamdata cu bicicleta sau taxiul...
|
Quote:
Noi o sa incercam sa va sprijinim ....prin prezenta la una din intalniri ...pentru inceput ... asa ca sa stie lumea ce si cum ...Hotarati voi...anuntati ziua ...ora....si daca pot aduna o gassca de la Piatra venim ...Numai sa fie in weekend cand lumea e mai libera;) |
pai cel mai bine ar fi tot vineri seara, in felul asta se strang toti si se hotaraste, azi mergem la Roman, sau azi mergem in Piatra... da' asha e, din cei acare au masini, eu degeaba vorbesc...
|
Quote:
Deci...? Ce spuneti??? Ne bagam...astept propuneri. Multa bafta |
hmmm... eu nu stiu cu cine vorbesti ...ti'am mai zis...stii parerea mea...
se pare ca celor din roman nu prea le place 4tuning'ul...:no: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning