![]() |
Re: Dacia Nova 1.6 VS Tico!?...
Quote:
|
da nene..srry
lasa k o dam peste 4 luni, k o sa am permisu` si masina mea, k aku zice-am sa o dai cu fratemiu..dar nu se pune..pt k nu conduc eu...;)) |
Mah deci ...duminica e ceva sau nu cu loganu asta de 1.5 dci...?
|
da ma..cred k e..;)
|
Quote:
|
pai ce e ma nene 25 de lei=))..pai te vei da cu me..dak esti bun;)..dar ma lasi sa capat si eu putina experienta..de cati ani ai permisu`??
|
mah daca e vorba de kadett-ul ala de la semnatura il faci sigur....pai ce se compara 65 de cai cu 115......hai sa fim seriosi
|
trebuia sa taci ;) vazusem si eu
|
Ce ziceti de o liniutza ....
* Dacia Nova 1.6, carburator simplu corp, filtru aer sport, anul fabricatiei 1999, 53 Kw, aprox. 900 Kg!... *Dacia 1310 '86, carburator dublu corp de nova, filtru aer sport, A ce ziceti .. astept |
pariez pe nova ,daca dacia are motor de 1289 cmc nu prea are sanse
|
ma dau eu cu tine cu motor 1.4 cu prima ocazie cum imi curatz conductele de alimentare de rugina! ;)
|
Tico> demaraj bun in comparatie cu nova, logic mai usor
Tico vs. Nova = Nova parerea mea!!!! :peace: |
cu tico stock nu scoti suta sub 16-17 secunde
cu nova in stare buna scoti si 13-14 secunde (stiu pe cineva care a scos 12 da' a forjato de..) tico are demaraj bun doar la viteza mica..la viteza mai mare cuplul imens(fata de tico) al novei face diferenta.. |
NOVA clar,fara drept de apel.
|
ideea care e....distanta pe care se dau baietzii cu acest tico este de 300m....tico masina mica ...acc repede!daca ar fi distantza de 400m nu ar mai avea ce sa faca fiindca deja intra nova in turatia corespunzatoare! >:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning