![]() |
Re: Seat IBIZA... auto emoción evolution
TIR esti o inspiratie pt posesorii de ibiza\cordoba ... tia iesit super frumos mashinutza tot cei pus e pus cu cap si bun gust ... am sa aplic cateva din ideile tale si p cordoba mea k miau placut mult ... in special partea cu consola centrala vopsita( care tia iesit marfa rau d tot). pana acu ma pregateam sa dau comanda de consola originala din aia de alumiuniu da ete scumpa si sincer arata exact la fel ... bafta si la multe schimbari in continuare
|
nevroticuus jentile o sa vina si ele cat de curand unele cu buza
IS-27-KIM pai stiu si eu si nu avea rost :) pentru ca e tot la fel e de un an pe masina ideea e sa o duci la cineva care sa o bage si la cuptor. apropo daca te intereseaza am un set de inele cromate pt gurile de ventilatie noi noute... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
un mic update am facut sigla din grila fata negru mat :) si mi-am facut si suporti de numar personalizati :)
|
5 Attachment(s)
Photo shooting
|
3 Attachment(s)
Inca un update la masina... bara spate Seat Leon Cupra Style...
|
Re: Seat Ibiza 1.2 12V Proiect modificari de o saptamana
ziceai ca vrei angel eyes..ajutama si pe mine cu ceva poze
si un pret... |
uite-te mai pe la inceputul topicului si gasesti poze.
|
Masinuta a iesit frumos, facuta finut si cu bun gust.
TIR zi-mi te rog tipul vopselei,daca e spray si ce tip, vreau si eu sa-mi vopsesc niste elemente. |
1. nu as folosi spray ca nu fac lucuri de calitate... numai vopsit
2. daca ai citi topicul am folosit colant :)) cel mai practic te plictisesti il dai jos |
hey. TIR, good luck cu demontatul:P
am vz ca va pricepeti la ibiza si as vrea si eu un sfat va rog! bottom line: vreau sa'mi cumpar una (peste 2004 inclusiv) momentan am in mana 5000 euro(stiu canu'mi ajung nici pt alea d 2002). am gasit o ibiza 2006 preluare leasing 170/luna +val. reziduala 2000euro+ 3500 acuma, da e tunata cu kit cupra, subwoofer blaupunkt, xenoane, jenzi oz si arata suuuuper(era sa uit, 1.4 80cp). sau alta varianta, din 2007, cu 8000 euro direct, insa asta e de 1.2 (75cp), dar are computer d bord in plus fata de cealalta. plsss help sunt hotarata vreau ibiza dar vreau sa fac si cea mai buna afacere. ms |
salut e frumoasa masina ...am vazut-o saptamana trecuta prin valcea. pe bara spate ai pus autocolant sau e vopsita?
|
pai sunt din vl. am pus autocolant...
o sa urmeze si o evacuare de leon cupra :D |
dar trebuie sa decupezi bara....autocolantul e ceva special sau e din asta obisnuit?
|
o sa iau un deflector original si nu decupez nimic. e ceva special.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning