Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   Discutii diverse (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/43610-discutii-diverse.html)

hoinar 03-10-07 18:45

Re: Discutii diverse

hahahaha... tare, bogdane... o singura observatie... nu e "flaw, flaw" e fly, fly... :)

DementuL 04-10-07 01:23

incredibil bogdane ce`ti fata mintea.. :) waiiii.... :D asteptam noi episoade...

bogdan100 04-10-07 16:08

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1131407)
hahahaha... tare, bogdane... o singura observatie... nu e "flaw, flaw" e fly, fly... :)

hmmm,e flaw flaw pentru ca asa e in reclama de la pepsi :)) stiu ca se scrie fly :P:twisted:

silentBMW 04-10-07 18:05

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 1131379)
intr-un nou caz din seria "Andu nu e normal" relatez.ieri in jurul orei 19,andu a fost "ginit" cu o fata pe motocicleta si ce facea domnu' secretar?dadea din picioare,precum dau pasarile din aripi,pentru a zbura,da da "flaw flaw,like a bird".acum intrebarea,domhule andu,stim ca motocicleta ta prinde 300 la ora,dar chiar crezi ca iti iei zboru' daca dai din picioare???

astept raspuns :))

:lol: :hahano: :blink: :ihearu:

bogdan100 08-10-07 17:42

va propun un joc :D www.rumblerace.ro
va explic pe scurt:aveti o masina,si trebuie sa castigati curse,bineinteles poti "tuna " masina.pana acum mi se pare interesant,ii drept ca am intrat de vreo 5 min doar... :D
cand va faceti cont,daca folositi nr meu de inreg (430 ) eu primesc niste banutzi :D
:rolleyes2

bogdan100 13-10-07 15:38

1 Attachment(s)
:arrow: asa,in spate la magazinul spar de la gara,se afla un magazin(in devenire) si baietii au cimentat parcarea,au facut-o frumoasa,iar dupa cateva zile,au aparut urme de cauciucuri...cine a facut cerculete in parcare?:?: 8)

Narcys_dj 13-10-07 22:58

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 1139181)
va propun un joc :D www.rumblerace.ro
va explic pe scurt:aveti o masina,si trebuie sa castigati curse,bineinteles poti "tuna " masina.pana acum mi se pare interesant,ii drept ca am intrat de vreo 5 min doar... :D
cand va faceti cont,daca folositi nr meu de inreg (430 ) eu primesc niste banutzi :D
:rolleyes2

ma bogdane dal in puii mei de joc ma. eu nu concurez?????numai fac alea peacolo si concureaza singur peste noapte?? ca am ales o cursa si am iesit dupaceea, si acuma imi zice ca, cursa sa terminat si masina mie avariata 10% si sponsoru trebe sa plateasca nush cat=))))) fffff interesant

bogdan100 15-10-07 11:27

pai nu poti sa joci practic adica sa conduci masina tu singur :|... mie mi se pare amuzant :D

hoinar 19-10-07 09:15

a luat careva ultimul numar de la revista 4tuning? daca da, de unde, ca nu am gasit inca?

hoinar 20-10-07 01:57

intr-un final, dupa cautari intense, am pus mana pe singurele 2 exemplare care le-am gasit din revista la toate chioscurile din cetate :) nu am mai mers pana in ampoi sa verific...

bogdan100 23-10-07 13:56

inca o reclama penibila sus ...4 men :))

AnduDTM 27-10-07 19:14

Re: Club in Alba - NIGHT SHADOWS

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1168657)
turati motoarele, fratilor (andu sa le tureze pe amandoua daca are si masina si motor :) ) pentru ca avem certificatul de infiintare a clubului!!! acuma l-am ridicat de la judecatorie.

Eu cred ca am sa-ti turez tie niste ficusuri printr-un bot :censored: d`al tau, mai :ihearu: ... ar cam trebui sa facem un mic party de infiintare intr-o zi. Am vorbit cu niste hostesse sau mai pe limba mocanilor, don`soare faine de prezentare ( dogule nu-s pentru tine, ca tie-ti plac numa` alea de ridica coa...ma ), si asteapta ziulica sa ne cunoastem...da` c-un asa domn` presedinte de chipes...:drunk:

CED 27-10-07 19:43

greu de urmarit ce ii trece la andu prin cap - are noroc ca e simpatic

AnduDTM 27-10-07 19:54

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1170992)
greu de urmarit ce ii trece la andu prin cap - are noroc ca e simpatic

Ce legatura are capu` cu tractoru nu stiu, dar daca le impreunezi iese cap-tractor...apropo, explicatie pentru simpatica de tine:

Biography:
Cute with front bumper & diffuser ;)
Interests:
I like bikeing ;)
Occupation:
Ambulance driver, lemme drift when you see me :)

Noroc ca-s empatic... ( EMPATÍE s.f. 1. (Fil.) Formă de intuire a realităţii prin identificare afectivă )

CED 27-10-07 20:01

Quote:

Originally Posted by AnduDTM (Post 1171010)

Ce legatura are capu` cu tractoru nu stiu, dar daca le impreunezi iese cap-tractor...apropo, explicatie pentru simpatica de tine:

Biography:
Cute with front bumper & diffuser ;)
Interests:
I like bikeing ;)
Occupation:
Ambulance driver, lemme drift when you see me :)

Noroc ca-s empatic... ( EMPATÍE s.f. 1. (Fil.) Formă de intuire a realităţii prin identificare afectivă )

..............
:D

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning