![]() |
Re: BMW 325i - B-70-CTL
Quote:
|
cesurile alea multe nu sunt puse la misto fiecare indica cate ceva si sunt puse cu cap.numai ceasurile alea fac cat o dacie:D
|
Tot RESPECTUL meu pt acest proiect si pt cei care au contribuit la el
|
Quote:
Nu pot sa va spun decat ca momentan am dat motorul iar jos, ca sa pot sa-l fac asa cum vreau eu de mult timp. |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
Ce mai faci? Cand te turbam si pe tine? Apropos...nu stiu daca ati aflat dar din vara asta eu sunt dealerul renumitei firme de tuning de BMW ...ACTIVEAUTOWERKE din Miami Sa vedem ce o sa iasa Quote:
Da clima am mutat-o jos ...arata mult mai bine dupa parerea mea...de fapt dublu DIN face diferenta Cat m-a costat bordul sa-l imbrac? ...sincer nu mai stiu pt ca dupa cum vezi am imbracat aproape tot ce se putea imbraca in piele Se poate face cu orice culoare iti dai seama Quote:
|
Iti sta bine la cravata si cu turbina in mana :)) sa le stapanesti sanatos si sa o vedem cat mai repede pe sosea intr-o forma si mai buna.Bafta!
|
cata ce sa fac am grija de pisica cat despre turbare mai stau un pic .ce ti-ai luat tu acolo sunt piese de mii de dolari si cand or sa fie puse pe masina o sa scoata figurile celor de pe magheru.abia astept sa te intorci si s-o vedem la treaba.
|
Si alte modificari ?!? ... la Estetica ma refer ...
|
2 Attachment(s)
Quote:
ma gandeam la asta ce ziceti? |
cata parerea mea e ca asa cum este e perfect pozele alea arata f bine nimic de spus dar pisica blanda zgaraie rau;)
|
Quote:
|
superba
|
parerea mea ca barile cele-i rosii sunt urate,daca vrei pastreaza barile tale si "umflo" putin ca ar da bine si nasu' negru,parerea mea
|
Superba pisica am vazut si eu ce poate......masina are biele si pistoane forjate......sau o sa-i puneti??
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:56. |
- Copyright 2026 4Tuning