![]() |
Re: OPEL ASTRA : CT-77-WRC
am o singura nelamurire. masina e ok, e chiar beton dar nu inteleg dc WRC???nu prea seamana cu un wrc.sper sa nu t superi.
|
ii frumos opelu,bravo taticule,dar jantele........eu zic ca merita mai mult mashinutza aia,ca-i belea!:)
|
Quote:
:D Quote:
Cand avea 80-SAD toata lumea zicea ca vine de la SADic sau trist sau mai stiu eu ce ... Quote:
|
frumoasa frumoasa am vazut si ce poate sa faca... mai ales cu evacuarile :D
|
Quote:
I-am tras niste naposim si decanofort inainte si s-a cam stricat la stomac ... si a dat cateva rafale cu flacari ... pe coor ... :))) http://www.ohwi.com/ubb/graemlins/partytime[1].gif |
lasa-ma k eram cu bishop la un moment dat in spatele masinii si nu mai puteam sta..mi se infudasera urechile....:twisted::lol:
|
hahahahaha ... se stransese lumea k la urs :) .... oricum .. frumoasa rafala :D
|
1 Attachment(s)
arata mai bine in realitate :twisted: :twisted: :twisted:
Arata mai bine cu noile jenti :-P :arrow: |
ba sa ma kak pe ala care mi-a sters msg lasat aici
yo nu l`am sters... blowwind |
Quote:
|
5 Attachment(s)
-> poze.. ;)
dau mult mai bine cu noile jenti, scuze de calitatea ultimelor 2 poze.. sunt facute cu tel. |
X-Ray-Eyes sincer masina este superba.. nici nu stiu ce cuvant i se potriveste!extraordinara e foarte putin spus.. eu sincer am ramas uimit!
FELICITARI! P.S: Mai stii ceva de ala care vroia sa faca nova lui gti mai frumoasa decat masina ta? :lol: :lol: :lol: :lol: |
masina este criminala! imi incanta ochiul de fiecare data cand o vad prin oras. sincer, o stiu de cand era stock, si n-am crezut niciodata ca va iesi asa ceva din ea... munca, pasiune... felicitari!
|
1 Attachment(s)
sper de data asta sa nu mai fie sters postu!
De la mine pt cumnatu cu dedicatie va doresc vizionare plac***a si sonor la maxim! |
1 Attachment(s)
Poza facuta de Madskillz , photoshopata tot de Madskillz , copyright Anonymous Motorsport :D
congratz x-ray :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning