![]() |
Re: lucrari Pro Street tuning
mijto golfu,wow...
|
42 Attachment(s)
pentru cine il intertereseaza finalul va prezint cateva poze ;)
|
wow..mijto...chiar mijto:)
|
bv baieti tineti`o tot asa...frumos golfu`
|
foarte frumoasa.... ce culoare va fi ?
|
Quote:
Wow, sunt uluit....cand am vazut masina live, avea doar ce e galben (inclusiv GZ-ul) si ce e sprit-chit gri...m-a lasat masca rigiditatea suspensiei, masina pur si simplu nu se misca deloc... Exceptional modelul barii fata, vine foarte bine pe masina....si bara spate e reusita, insa eu unul as fi optat pentru una "plina", adica fara decupaj la centru. Buna treaba, Roby! |
golf ruulls
|
Quote:
|
foarte frumos este golful :)...chiar imi place
|
9 Attachment(s)
opel astra g in lucru!
|
Promitator proiectul, insa:
1.Pragurile cred ca trebuie sa fie mai la interior....un pic. Presupun ca sunt asa din cauza ca nu sunt prinse definitiv. 2.Grila din bara, cea din mijloc, ar merge un pic mai rotunjita la colturi. A, si inca o chestie: Roby, vreau si eu un eleron! Cand prinzi un Tico, da-mi si mie un semn sa stabilim ce si cum :D Spor la treaba! |
si eu credeam ca ai intrat in pauza roby. Dar vad ca tot lucrezi si din nou iti iasa ;) frumos body-kit la astra.
si quick sa vedem cu ce ne uimesti la eleron ;) |
La ce pret ii numai eleronul de pe astra g.
|
7 Attachment(s)
poze cu bara spate pt astra in lucru.intr-o saptamana masina va iesi din atelier dupa care intra un fiat punto din oradea.
|
masina lu` Ovi prinde foarte bine contur :) ce masini o sa avem in oradea !!! Beware! :) Felicitari ProTuning,rupetzi stilu la capitolu exterior :)
un desen cu Punto (BVL) nu ne arati? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning