![]() |
observ k o parte din voi,persoane la care ma si asteptam oricum,au avut normal,de comentat ceva,desigur,de rau.daca tot credeti voi ca e asa usor,si puteti sa faceti mai bine,sa`i invatati si pe baieti zic eu,asta daka va permiteti de la inceput sa faceti toate kestiile pe care le`ati metionat in posturi :wink: dar sunt sigura k nu veti avea aceleasi idei pe care le au ei pt urmatorul show! :!: si..ma abtin de la alte comentarii din anumite motive,ca pe urma imi sare lumea`n cap p`aici si..kiar n`am kef..tk.. :wink: conteaza faptul ca ei sunt multumiti de ce au putut realiza fara ajutorul lu` taticu si mamica(precum altii de pe aici),k directorul apia kre organizeaza siab a fost super multumit si k presa a zis k a iesit f bine!and..that`s all..numai zic nimic! :!:
|
ah,si ZAG`ul este M5,iar jantele sunt aduse din California din cate mai tin minte acum.. :roll:
|
Gratziane,nu ma culc pana nu le vad..i wait pana la dimineatza..aici e calmantu` care o sa ma 'tzina in viatza'-> kent 8 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!numa` bine !! :peace:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
... BTW ... din cate shtiu eu la 92dB moare omul ... :D:D:D ... daca greshesc corectatZi-ma :D .... |
Sounds dB SPL
Rocket Launching 180 Jet Engine 140 Thunderclap, Air Raid Siren 1 Meter 130 Jet takeoff (200 ft) 120 Rock Concert, Discotheque 110 Firecrackers, Subway Train 100 Heavy Truck (15 Meter), City Traffic 90 Alarm Clock (1 Meter), Hair Dryer 80 Noisy Restaurant, Business Office 70 Air Conditioning Unit, Conversational Speech 60 Light Traffic (50 Meter), Average Home 50 Living Room, Quiet Office 40 Library, Soft Whisper (5 Meter) 30 Broadcasting Studio, Rustling Leaves 20 Hearing Threshold 0 Nu moare nimeni la 90dB ;) |
Re:
Quote:
|
,....
am si eu o rugaminte...poate sa posteze cineva poze facute cu masinile venite la show duminica....eu nu am putut sta decat pana sambata pana la 17:00 si nu am apucat sa vad toate masinile..
|
Quote:
Quote:
sau cum? ABERATII! |
Microfoane care sa poata suporta presiune mare nu sunt.RTA-uri sunt cel putin 4 buc.-de care stiu eu-
Nu se moare la 92....stai linistit |
Saxo, ne cunoastem?
reno megan 2 verde cu un sub gti...(sapt trecuta cautam condensator) |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Gratzian,haidi bro' cu lista aia... pls pls pls pls :) mor de curiozitate.... :wink: :shock: :shock: :shock:
e 1:30 si nika :(( eh...... oricum,astept si pozele de azi,ca nu am putut ajunge decat ieri :anger: |
:lol:
e deja pusa lista completa... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning