![]() |
.....
mai dureaza mult gratiam tata?...ca ma dau astia afara de la net...si trebe sa plec si la drum....vreau sa castig!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
waw
super misto participare n-a fost simplu si am ajuns la urmatorul rezultat de compromis : castigatori : 1. Anami 2. Luca 3. KEMAL = 2 invitatii 4. EvlSant0s 5. FireBurn 6. Lucian 7. PowerTone 8. Shadow 9. kaiser 10. ct-87-ady 11. lexus 12. mircea21 13. tng 14. Evo007 15. cipin-kus ------------------------------------------------------------------------------- |
Re:
Quote:
si ai dat doar 14 premii....why?...parca erau peste 20.... :cry: |
foarte aproape au fost astazi urmatorii :
1. RaveBoy 2. Madfish 3. Adryx 4. XtacY 5. B30GOM |
eee....
eee......iuuuppiii am castigat!!!!! :lol: :lol: :lol: .....sau referitor la ce am spus mai sus gratian....ma scuzi dar nu am numarat cati concurenti au fost....au fost mai multi de 15?....cumva am facut o greseala?... :oops: :oops: :oops:
|
sunt premiate doar cele care au meritat sa fie premiate.
doar 15 castigatori astazi concursul se continua maine cu cel putin inca 10 castigatori. de data asta aveti voie sa puneti oricat de multe fotografii. factorul inedit este un element f important, rezolutia de asemenea lista cu castigatorii se afla la intrarea in PRISMA2 va asteptam cu orice alte idei propuneri sau suplimentare de fotografii noi invitatiile care nu sunt ridicate azi (sambata 26 martie) pana la ora 16.30 se reporteaza pentru concursul 27 martie (new topic - click aici) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning